Kim Kardašijan: Incidenti na svečanom balu u Beču

sipa_00677411_000002

Kim Kardašijan imala je čast da sa austrijskim milijarderom Ričardom Lugnerom prisustvuje svečanom balu koji se svake godine održava u Bečkoj operi, ali joj ovaj glamurozan događaj neće ostati u lepom sećanju. Naime, Kim je zajedno sa svojom majkom Kris Džener napustila bal samo sat i po vremena nakon dolaska, navodno zbog nesuglasica sa Lugnerom, ali su mediji kasnije preneli da je bila uvređena zbog rasističkih komentara koji su joj te večeri upućeni.
Lugner od 1991. godine održava tradiciju da na svečani bal dođe u pratnji neke poznate lepotice, pa su tako u njegovom društvu bile Ivanka Tramp, Sofija Loren, Rakel Velč, Fara Foset, Pamela Anderson, Karmen Elektra, Paris Hilton i mnoge druge, koje su za svoje pojavljivanje dobijale astronomske honorare. Kim je navodno plaćeno 500.000 funti kako bi zajedno sa njim prisustvovala nizu javnih događaja, i na kraju prestižnoj večeri u Operi. Ipak, 81-godišnji milijarder nije bio zadovoljan njenim uslugama, pošto je Kim umesto druženja sa njim veći deo dana provela na drugim lokacijama snimajući svoj rijaliti šou.
– Kim me nervira jer se ne pridržava programa. Ona snima i ne želi da sam ja u njenoj blizini. Gost bi trebalo da bude sa mnom a ne negde drugde, što nije dogovoreno – rekao je on tog dana medijima.
On se na balu požalio i što rijaliti zvezda nije želela da pleše sa njim, iako je na konferenciji za medije najavio da će mu se ona pridružiti na plesnom podijumu. Kada je sa majkom stigla na događaj, obučena u prozirni top i ružičastu satensku suknju, ona je objavila da će umesto nje sa Lugnerom plesati njena majka, jer bi ona radije da gleda ples. Tokom čitave večeri verenica Kanjea Vesta izgledala je neraspoloženo, a sve je kulminiralo kada joj je prišao jedan čovek i počeo da imitira Kanjea, da bi joj potom druga osoba uputila rasistički komentar. Ubrzo nakon toga, Kim je napustila bal.

sipa_00677411_000006

sipa_00677340_000014

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Više o temama: