Francuska pevačica Zaz večeras nastupa u Novom Sadu

Francuska pevačica Zaz večeras nastupa na Petrovaradinskoj tvrđavi u okviru međunarodne nedelje horskog pevanja „Cantat Novi Sad“. Koncert počinje u 20 sati, a kao predgrupe svirće tri mlada domaća benda: The Young Swing Sextet, Šesto Čulo i Shpiritus Movens.
Mlada pevačica Zaz, rođena pod imenom Izabel Žefroa je u rekordnom roku putem društvenih mreža doživela globalnu popularnost.
– Koncert će biti mešavina pesama koje publika zna sa albuma, ali biće tu i roka, džeza, svinga. Pripremili smo pravi muzički miks koji ćemo započeti pesmom ‘Le passant’ (Prolaznici)” – rekla je Izabel, dodavši da će trajanje koncerta zavisiti u prvom redu od raspoloženja publike.

Komentarišući tekst pesme “Je veux” koja govori o odricanju od materijalnog, pevačica je rekla da pesma ne govori o tome da je novac nešto loše, već ga treba gledati kao neophodno sredstvo za preživljavanje.
– Nisam ja pisala tekst ove pesme. Radim posao koji volim i tako zarađujem za život. To je sjajno, ali ono što je dragoceno jeste iskustvo koje stičem i ljudi koje upoznajem. Novac mi nije cilj – dodala je popularna pevačica.

Više o temama: