Ceca Ražnatović: Još ne nameravam da idem u penziju

Najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od retkih pevačica koja može da se pohvali 30 godina dugom i više nego uspešnom karijerom u koju je utkala mnogo truda, rada i emocija.

Za portal Pink.rs pevačica je iskreno progovorila o svojim mlađim kolegama, duetskim pesmama ali i radu na novom albumu i koje joj probleme on stvara.

Crveno-crna kombinacija: Ceca i Anastasija stilski usklađene (foto)

-Ja ne nameravam još da idem u penziju (smeh) – rekla je Ceca na pitanje koga vidi kao svoju naslednicu a da to nije njena ćerka i dodala – Ima toliko mladih i talentovanih pevača da ja ne mogu da se opredelim u ovom momentu. Ta deca toliko rade na sebi i trude se i grizu i zdravo su ambiciozna što se meni jako dopada jer bez rada i bez truda ne možeš napraviti ništa u životu. A i poznata sam po tome da volim da podržim mlade i nemam problem sa tim. Ne bih nikad da izdvajam, ali više puta sam znala da pohvalim te mlade kad ih upoznam i čujem uživo, tako da to neka bude odgovor – rekla je Ceca za Pink.rs.

Ceca Ražnatović nakon identifikacije vandala: Uradiću sve da zaštitiim svoju porodicu

Otkrila je i da li bi volela da snimi duset sa nekim sa kim to do sada nije učinila.

-Ni sa kim! Ja sam snimala uglavnom duete sa ljudima sa kojima se privatno družim. Ne znam, o tom potom, ako se desi neka pesma, videćemo. Nisam neko ko planira neku dalju budućnost, više sam na one kraće staze – kroz smeh kaže pevačica.

Na kraju,  otkrila je da vredno radi na albumu, ali da ima veliki problem kada je on u pitanju:

-Radim na albumu, prikupljam materijal, ja ne obećavam nešto što ne mogu da ispunim. Iskrena da budem, imam veliki problem, kriza je u autorstvu, čekam da se pojavi nešto što će pomeriti stvari a da opet ostanem dosledna svom stilu. I Marina se sad povratila i radi intenzivno, pa tako udruženim snagama smo jače – zaključila je Ceca.

Hellomagazin.rsPink.rsAntonio Ahel/ATAImages

Više o temama: