Atraktivne dame sa javne scene na svadbi brata Vuka Kostića: Toalete od kojih zastaje dah i dama koja se posebno izdvojila (foto)

Venčanje Nestora Kostića, rođenog brata glumca Vuka Kostića, bilo je glamurozno i lepo, a zvanice su se odlično provele. Atmosfera je bila vesela a fotografije se već danima vrte na društvenim mrežama. Među gostima su bile brojne kolege našeg poznatog glumca, a o haljinama koje su na svadbi ponele lepe glumice ne prestaje da se govori.  Mi vam predstavljamo četiri najupečatljivjih,a pogledajte koja se dama posebno izdvojila stilom.

JELISAVETA ORAŠANIN

Najviše pažnje izazvao je dolazak Jelisavete Orašnin koja je bila među najveselijima na svadbi. Ona će ,prema pisanju domaćih tabloida,  početkom februara sledeće godine roditi ćerku , a odlučila se za kratku crvenu haljinicu koja je istakla njene vitke, izvežbane noge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on

NINA JANKOVIĆ

Mama šestomesečnog dečaka Vukašina pokazala je koliko je brzo povratila devojačku liniju. Odlučila se za crnu haljinu od čipke koja joj je savršeno pristajala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Jankovic Dicic (@janxnina) on

TAMARA DRAGIČEVIĆ

Glumica je rešila da se poigra bojama pa je tako pink komplet, suknju i top, uklopila se ljubičastim sandalama. Po mišljenju mnogih, upravo ovaj Tamarin stilski iskorak je bio pun pogodak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on

ANJA ALAČ

Mlada glumica igrala je na sigurno. Opredelila se za crnu haljinu iznad kolena, koju krasi gornji deo od tila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

Čije modno izdanje vam se više dopada?

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Hellomagazin.rs/M.M Aleksandra Poguberov/Ataimages

Više o temama: