Anja Stojković: Ako čovek ne zna običaje svoje zemlje, cela njegova porodica u sebi ima veliku prazninu

Ćerka Dragana i Snežane Stojković, Anja izgovorila je sudbonosno “da” Ugu Valenteu i pred Bogom u Beogradu, a supružnici su sada izneli utiske.

Poznati reli vozač je otkrio da mu se beograd veoma dopao, a naročito je oduševljen burekom.

-Venčao sam se u pravoslavnoj crkvi, bilo je veoma lepo. Posebne emocije su me ponele pošto su na venčanju bili moji članovi porodice. Sve je savršeno – Beograd, crkva u kojoj smo Anja i ja rekli “da” pred Bogom, Kalemegdan gde je bilo slavlje. U Srbiji obožavam hranu, neverovatno je lepa. Burek je najbolji, poručio je Igo.

Anja i Igo Valente po treći put pred oltarom, ovoga puta u Sabornoj crkvi (video)

A post shared by Anja Valente (@anja) on

Piksijeva naslednica je otkrila da će za dve nedelje otići na medeni mesec.

-Japan nam je jako drag jer sam odrasla tamo, tamo ćemo otići posle odmora. Sa neverovatnom radošću se tamo vraćamo svake godine. Za medeni mesec smo odabrali Bora Boru, kaže Anja i objašnjava zašto su doneli odluku da tri puta organizuju svadbeno veselje.

Snežana Stojković: Anja je izgledala kao princeza u prelepoj venčanici, koja je specijalno za nju kreirana

A post shared by Mihano Momosa (@mihanomomosa) on


-Imali smo želju da ispratimo celu srpsku tradiciju. Mnoge običaje nisam ni znala, sve do nekoliko dana pred venčanje kada su mi objasnili sve do detalja. Sada znam sve. Želela sam da ispoštujem tradiciju jer smatram da ako čovek ne zna običaje zemlje odakle potiče, cela njegova porodica u sebi ima veliku prazninu. Jedna zanimljiva stvar jeste da sam krštena u Sabornoj crkvi, a da se mnogo godina kasnije venčavam na tom istom mestu.Posebno sam srećna što su se na slavlju našli brojni ljudi koji su meni dragi, a nisu prisustvovali na venčanjima koja su bila u Francuskoj. Naši rođaci i prijatelji koji su ceo život sa nama, a nisu uspeli da dođu, bili su za vikend sa nama. Veselili smo se do kasno u noć i bilo nam je prelepo. Igo je možda prvi put slušao naše pesme i video kako se mi veselimo uz njih. Boravićemo još nekoliko dana u Srbiji, a potom se vraćamo u Francusku, rekla je Anja za Blic.

Hellomagazin.rsAntonio Ahel/ATAImages/Instagram

Više o temama: