Ana Mihajlovski: Koga briga za brak ako vam je dete nesrećno i trpi

Na skali stresnih životnih događaja, razvod zauzima visoko mesto, a za oporavak je  potrebno i nekoliko godina. Kroz ovo teško životno iskustvo prošle su i brojne poznate ličnosti, a voditeljka Ana Mihajlovski jedna je od retkih koja bez zadrške govori o tome.

Ona se krajem 2016. godine, nakon sedam godina  braka, razvela od Mirka Grubina sa kojim ima dvoje dece, ćerku Zoju (8) i  sina Petra (3), dok sa vlasnikom “Emotiona” Goranom Stamenkovićem ima ćerku Ivu (11).

– Pre ili kasnije morala sam se dotaći ove teme – razvod. Uh ta strašna reč – razvod! Nekako se danas odomaćila pa kako je pre bila strašan tabu, tako danas predstavlja odluku uz popodnevni čaj… “Odlučila sam da se razvedem, bolje dobar razvod nego loš brak”. Odmah da vam kažem – ne postoji takva stvar kao dobar razvod. Ne! Lažemo vas dok u sebi preživljavamo sedmi krug pakla kakav ni Dante ne bi mogao da smisli. E, onda kada nas prođe frustracija od razvoda i “neću nikad više” ta praznina koju smo imali u sebi godinama traži popunjavanje. Tada se po običaju, tako ludi, zaljubljujemo drugi put onako smrtno, smrtnije čak nego prvi put jer- to je to! I to možda jeste to, ali ono na šta ne računamo jeste to da su prvi brakovi još uvek sa nama – napisala je Ana i dodala šta je to što, obično, pravi problem u drugom braku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on

Nastavak pročitajte na sledećoj strani….

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: