Aleksandra Prijović otvorena: Filip i ja sve rešavamo u krevetu!

Filip Zivojinovic Aleksandra Prijovic instagram

Aleksandra Prijović je prvi put pričala o intimnim detaljima veze sa Filipom Živojinovićem i otkrila tajne iz njihove spavaće sobe…

Kako ti je bilo na odmoru u Hrvatskoj sa Lepom Brenom i Bobom?

Fenomenalno! Svi smo tih dana bili u odličnom raspoloženju i svaki dan nam je bio ispunjem smehom i pozitivnom energijom. Obilazili smo njihove omiljene plaže i uvale od kojih nijednu ne bih mogla da izdvojim koliko su lepe. Bilo je božanstveno i veliko hvala Bobi i Breni na tome.

Da li te Brena i dalje savetuje u vezi posla i ljubavi?

Kao što sam već pominjala, često se posavetujem sa njom. Ona je divna osoba koja je uvek spremna da te sasluša i iskreno kaže ono što misli. Njeno iskustvo ne samo u ovom poslu, nego i u životu je nešto iz čega mnogi mogu puno da nauče.

Ti si prva devojka koja je toliko bliska sa Filipovim roditeljima. Čime si ih osvojila?

Mislim da je to zato što sam ja već imala jako lep odnos sa njima i pre veze sa Filipom. Nisu me upoznali kao Filipovu devojku, već su imali vremena da sami formiraju mišljenje o meni kao osobi pre nego što je naša veza započela.

aleksandra_prijovic_Filip_zivojinovic_insta_01

Nedavno se pojavila priča da si sa kolegom Đanijem imala tajnu vezu. Jesi li se uplašila njegove supruge Slađe?

Ne plašim se Đanijeve žene! Mi smo u super odnosima, bila sam redovan gost na svim njihovim veseljima, a tako će i ostati. Muka mi je više da komentarišem takve priče.

Mediji te predstavljaju kao fatalnu ženu, da li stvarno toliko opasna?

– Pa pitajte Filipa, ne žali se! (smeh) Pošto smo non-stop u krevetu, verovatno je prezadovoljan! (smeh)

filip_aleksandra_insta_01

Da li bi ga ostavila ako bi saznala da te je prevario?

Ne bih, sve u stvari zavisi od okolnosti, ali verujem da mu pored mene ne treba druga. Kažem vam, mi sve rešavamo u krevetu! Naravno, uzvratila bih mu istom merom, udarila bih ga tamo gde ga najviše boli, pa neka onda i on meni oprosti.

Muvaju li ga i dalje devojke ili su se sada povukle?

– Naravno da ga muvaju, ali ne obazirem se! Ne plašim se konkurencije jer je nemam. Mada, muvaju ga u poslednje vreme i muškarci što mi je mnogo smešno.

Zar bi mu i prevaru sa muškarcem oprostila?

– Mislim da to ne bih. Zanimljivo je meni da slušam o tome dok drugi pričaju, nemam predrasude prema gej populaciji, ali ako bih Filipa zatekla u krevetu sa drugim muškarcem, verovatno bih zauvek završila sa njim.

aleksandra-prijovic-filip-zivojinovic-bosko-karanovic

Hoćete li se veriti u skorije vreme?

Volimo se i uživamo, a to nam je trenutno najbitnije. Za veridbu ima vremena. Srećni smo, svaki slobodan trenutak provodimo zajedno, a ako bude nekih promena saznaćete među prvima.

Jedan astrolog je rekao da ćete vas dvoje uskoro raskinuti jer tebi više odgovara neki stariji muškarac…

– Astrologa pozdravljam, ali verovatno je pogledao u zvezde neke druge osobe! (smeh) Možda je taj stariji čovek o kom priča upravo Filip. U svakom slučaju, pred nama je budućnost, a videćemo ko je bio u pravu.

filip_zivojinovic_aleksandra_prijovic_insta

Kružila je priča da se baviš vradžbinama, te da su zato muškarci sa kojima si u vezi ludi za tobom?

A priče kruže… (smeh) Ne bavim se takvim stvarima, ja sam obična devojka i ulazim u veze kao i svaka druga, ne vračam. E sad, možda bacam čini u krevetu…

 

Milan MiloševićSTARinstagram

Više o temama: