Aleksandra i Filip Živojinović: Lekarski savet promenio planove oko porođaja

Pevačica Aleksandra Prijović, po savetu doktora, odlučila je da sina Aleksandra na svet donese u Beogradu.

O trudnoći pevačice Aleksandre Prijović priča se mesecima, ali ona u javnosti ne želi mnogo da govori na tu temu. Jedino što su do sada ona i njen suprug Filip Živojinović otkrili jeste da će naslednik dobiti ime Aleksandar. Međutim, kako „Blic” saznaje, budući roditelji su promenili odluku da sin na svet dođe u Americi, već su nakon konsultacija s lekarima odlučili da porođaj bude u Beogradu.

Aleksandra, koja je u petom mesecu trudnoće, porodiće se u jednoj privatnoj klinici u srpskoj prestonici.

– Aleksandra i Filip su prvobitno imali ideju da se pevačica porodi u Americi, gde Brena ima kuću, kako bi dete po rođenju dobilo strano državljanstvo. Sve je bilo spremno da odmah nakon brojnih nastupa spakuju kofere i otputuju. Lekari na ovom dalekom kontinentu nastavili bi da vode njenu trudnoću i spremili bi je za porođaj. Sve je bilo isplanirano do najsitnijih detalja, a veliku podršku bi tamo pevačica imala od kume Jelisavete Teodosić, koja takođe u Los Anđelesu održava svoju trudnoću. Međutim, na poslednjoj kontroli lekarski konzilijum je dao predlog da je najbolje da ostane u Srbiji – objašnjava izvor blizak popularnom paru, i ističe da Aleksandra u prvom momentu nije bila oduševljena zbog ove odluke:

– Ginekolog je smatrao da zbog trudnoće koju vodi od početka u Srbiji treba da promeni odluku i da nastavi sve preglede i porođaj u Beogradu. Kroz razgovor sa Filipom shvatili su da je tako najbolje, a kada Živojinović zbog poslovnih obaveza bude imao slobodnog vremena, gledaće da otputuju na neku od destinacija po Evropi. Ubrzo je shvatila da ova odluka ima svoje dobre strane, to jest da će moći da bude sa roditeljima i članovima porodice sve vreme. Oni će uvek moći da joj priskoče u pomoć kada joj bilo šta zatreba i da brinu o njoj. Ona ne želi mnogo da priča o trudnoći za medije i to je njen stav otpočetka jer smatra da nije jedina trudnica na svetu i da time ne treba da se nameće – dodaje naš izvor.

Hellomagazin.rsBlic.rsAntonio Ahel/Ataimages

Više o temama: