Darko Lazić: Marina je uplašena zbog porođaja, ali sam ja uz nju

Zvezde “Grand” produkcije juče su i zvanično stavili tačku na brak, a pevač kaže da je njegova, sada već bivša supruga, zbog toga presrećna.

Pevač Darko Lazić i pevačica Ana Sević početkom 2018. godine su se rastali i doneli odluku da se razvedu. Godinu i po dana Ana je čekala da se razvede od Darka, jer je on ovaj pravni postupak konstantno odlagao, a tek nedavno je potpisao papire za razvod. Ana i Darko su se juče konačno i zvanično razveli u sudu u Beogradu.

Pitali smo ga kako je Ana reagovala na zvaničan razvod.

– Ana je srećna kao Nova godina! – poručio nam je pevač kroz osmeh.

Povodom zvaničnog razvoda kontaktirali smo i sveže razvedenu Anu Sević.

– Darko i ja smo se zvanično razveli kao sav civilizovan svet. Sve je bilo najnormalnije, najkulturnije, što se kaže, u prijateljskoj atmosferi. Mi smo sve rešili odavno, ovo je bilo samo papirološki – rekla je Ana za “Scenu”, i dodala da će sa Darkom i ubuduće imati korektan odnos, pre svega zbog njihove ćerke.

– Drago mi je da smo Darko i ja civilizovani i da imamo normalan odnos, a tako će biti i ubuduće. Nema potrebe da bude drugačije.

S obzirom na to da se po domaćim medijima uveliko piše o njenoj svadbi sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem, pitali smo je da li sada kao razvedena žena kuje planove o ponovnoj udaji.

– O planovima o udaji za Danijela ne bih da pričam – bila je kratka Ana.


Marina je uplašena zbog porođaja

Marina Gagić, verenica Darka Lazića, dobila je u utorak uveče kontrakcije, ali su je lekari vratili kući jer se ispostavilo da su lažne. Darko otkriva za “Scenu” da je Marina zbog porođaja uplašena.

– S obzirom na to da je prvo dete, malo je uplašena, ima tremu, ali ja sam uz nju, kao i čitava porodica, pa joj je uz nas lakše. Treba da se porodi u “Narodnom frontu” i porođaj će najverovatnije biti prirodnim putem – kaže Darko koji će uskoro dobiti sina.


Podsećamo, Darko Lazić je nedavno otkrio da su se Ana i on dogovorili da starateljstvo nad njihovom ćerkom Lorenom pripadne njoj, a napravili su i dogovor da Ana sa ćekom ostane u stanu u Skojevskom naselju u kojem su nekada sve troje živeli.

– O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje – rekao je Darko, i dodao:

– Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično.

Hellomagazin.rsBlic.rsAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: