Biljana Obradović: Gospodin pravi i gospođa prava ne postoje

Lepa voditeljka, ali i PR fudbalskog kluba Partizan, Biljana Obradović je na neki čudesan način “ukrotila” vreme, te je s godinama sve lepša, a bore nisu pokvarile njen osmeh i optimizam kojim zrači i u najtežim momentima.

U razgovoru za Blic, Biljana je otkrila i da li veruje u stereotip da svakog od nas negde čeka onaj ili ona prava:

– Gospodin pravi i gospođa prava ne postoje. Vama samo neko u određenom trenutku prija, fizički vam se dopadne, a onda kroz upoznavanje i druženje gledate da napravite najbolji balans svih mana i vrlina. Kod mene se to samo desi, energija i to je to. Priznajem nije davno pa, eto, možda je vreme da i ja to sebi da poželim (smeh). Nisam tip koji ide iz veze u vezu. Sama super funkcionišem, a još bolje sa pravim parom. Jednostavno, treba da ga doživim kao muško i da to osetim. Kad volim to je strasno i dugo – otvoreno je priznala.

Biljana kaže da je njen izgled devojčice koja se ne predaje godinama delo gena koje je nasledila od mame i bake:

– Ne stižem da vežbam onoliko koliko želim jer radim dva posla. Što se lica tiče, u pitanju je genetika. Obe bake i mama su mi baš mladolike, a telo je disciplina. Poslednjih mesec dana sam promenila ishranu, ali zadržala sve obline. Morala sam privremeno da se odreknem voća, mlečnih proizvoda, pirinča i krompira, ali znate kako kažu, “nema ljubavi bez bola”, pa tako i ja… Vratila sam se jogi, a eto samo da ugrabim vreme i da se u kontinuitetu vratim i na fitnes.

Hellomagazin.rsLuka Šarac

Više o temama: