Tata po drugi put: Devojka Ivana Ivanovića u blagoslovenom stanju

Tata po drugi put: Devojka Ivana Ivanovića u blagoslovenom stanju

Autor: | 13/01/2021

0

Devojka Ivana Ivanovića trudna je i uskoro će na svet doneti svoje prvo, a voditelju drugo dete. Kako otkriva "Story" Anja Petrović se nalazi u poodmakloj trudnoći. Radosni par obavestio je samo članove svojih porodica i najbliže prijatelje, tako da su uspeli više meseci da sačuvaju lepe vesti od šire javnosti.

Ivan i Anja već četiri godine uživaju u skladnoj romansi, a vodili su je mirno, tiho i sasvim povučeno. Dok Ivan o toj vezi nikada nije mnogo govorio u intervjuima, sama Anja medijima nije želela ni da se predstavi, budući i da nije neko ko pripada javnoj sceni. Srećni u svojoj privatnosti, do sada nisu ni pružali previše motiva za pisanja o njihovom odnosu, ali vest o trudnoći će sve promeniti.

Pročitajte: Ivan Ivanović ponovo pred kamerama - Ostaje ista ekipa i sadržaj, samo iz moje dnevne sobe! (video)

foto: Boško Karanović

Pored potvrđene informacije da je Anja u drugom stanju, nije poznato u kom je tačno mesecu. Ali se zna da bi baba uskoro trebalo da stignena svet. Ivan je na dan kada je magazin "Story" došao do informacije otputovao van zemlje. Kasnije je kratko poručio da ne bi voleo da se o tome mnogo piše, kao i da nema zvaničnu izjavu tim povodom. Slavnom voditelju i komičaru ovo će biti drugi put da se ostvaruje kao otac, budući da već ima ćerku Stašu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Zoricom Trivić.

Staša je na pragu 17. rođendana i već je izrasla u pravu devojku, a sigurno će joj biti više nego drago da svom tati pomogne oko odgajanja brata ili sestre. Sa Ivanovom izabranicom Anjom njegova ćerka neguje vrlo lep odnos pa se svi zajedno raduju danima uzbuđenja u njihovoj porodici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti