Prve fotografije iz bolničkog kreveta: Ognjen Kuzmić se oporavlja, jer mu je u poseti ona! (foto)

Prve fotografije iz bolničkog kreveta: Ognjen Kuzmić se oporavlja, jer mu je u poseti ona! (foto)

Autor: | 24/07/2019

0

Košarkaš Ognjen Kuzmić je 14. jula ove godine u sudaru umalo izgubio život, zadobio je teške povrede i bio uveden u veštačku komu. Supruga, saigrači, prijatelji i fanovi su sve vreme strepeli u iščekivanju dobrih vesti, jer je njegovo stanje bilo izuzetno teško.

Ipak, njegova snaga i izdržljivost su mu pomogli i nakon buđenja iz kome i neophodnih operacija, sve je krenulo na bolje. Kriza je prebrođena i Kuzmić je iz šok-sobe prešao na intenzivnu negu Urgentnog centra.

Danas, ovog 24. jula su se na Instagramu pojavile prve fotografije iz bolnice jer su mu u posetu došli njegovi najmiliji, supruga Tomiša Romo sa sinom i preslatkom ćerkom koja ima tek par meseci, a i sam Ognjen se oglasio uz fotogrfije sa njima: '' Hvala svima na porukama podrške, vidimo se uskoro!''

Čini nam se da se najviše obradovao svojoj kćeri i da mu je ona dala još dodatne snage za oporavak.

Ovu njegovu objavu prokomentarisale su i velike zvezde svetske košarke koje su mu poslale samo reči podrške. Tu su Luka Dončić, Rudi Fernandez, Felipe Rejes, Vladimir Štimac, Serhio Ljulj i mnogi drugi.

https://www.instagram.com/p/B0TT6EVlWJl/

Danas se Kuzmić oglasio i po prvi put putem oficijalnog sajta Zvezde.

„Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banja Luci doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću, i naravno puno hvala navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i sa onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce. Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred", rekao je Kuzmić.

https://www.instagram.com/p/B0TQbrviFIK/

hellomagazin.rs Instagram/ognjenkuzmic1
Tagovi: ognjen kuzmić