Brena raznežila novom objavom: Unuk Aleksandar je centar sveta (foto)

Brena raznežila novom objavom: Unuk Aleksandar je centar sveta (foto)

Autor: | 30/07/2020

0

Brena i Boba već mesec dana uživaju na letovanju u Monte Karlu. Oni su ovog leta za sebe i svoju porodicu kupili jahtu, na kojoj svi zajedno uživaju u zasluženom odmoru. Taman, kada smo pomislili da su zvezde letovanja Aleksandra i Sandra, unuk Lepe Brene ukrao je svu pažnju.

Naime, Aleksandra i Filip Živojinović ponosni su roditelji preslatkog Aleksandra, koji ima godinu ipo dana. Njihova odluka je da sina ne eksponiraju javno, pa veoma retko imamo priliku da vidimo njegove fotografije u javnosti.

Pročitajte: Aleksandra Prijović pokazala dugo skrivani deo tela (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Mar 6, 2020 at 1:21am PST


Aleksandra i Filip su se pre oko nedelju dana priključili porodici u Monte Karlu, a mnogi su se pitali gde je preslatki unuk Lepe Brene. Ponosna baka dala je odgovor na to pitanje i raznežila sve.

Naime, Brena je na svom "Instagram Story-ju" objavila fotografiju malog Aleksandra, kako bi pokazala da uživa u najslađem mogućem društvu. Ipak ispoštovala je želju Aleksandre i Filipa i nije pokazala njegovo lice.

Još od kada se Aleksandar rodio, ni njegovi roditelji, a ni ostali članovi porodice nisu krili da je on postao centar njihovog sveta.

–  Od trenutka kada se Aleksandar rodio, on je ne samo glava kuće već je šef naših života. On je naša najveća sreća i ljubav i tu ne bih ništa menjala. A čija je poslednja? Ako mislite na Filipa i mene, tu je borba neprestana –  rekla je Aleksandra koja istinski uživa u majčinstvu i nada se da će uskoro imati još dece.

Pročitajte: Kao tinejdžerke - Brena i Dragana Mirković uživaju na zajedničkom odmoru (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Oct 11, 2019 at 3:59am PDT


– Filip i ja bismo voleli da imamo što više dece. Uživamo sa Aleksandrom i želimo ih još petoro, ako Bog da. Dece nikad dosta! Nema ništa lepše od velike i srećne porodice.

Ponosna mama je otkrila i na koga liči njihov mezimac.

– Fizički na Bobu, karakterno -nekako je u svom svetu, što znači da je na Filipa. Zovem ga sto puta, ne sluša… Kada gleda nešto, ne zanima ga ništa, tako i Filip – bila je iskrena u nedavnom razgovoru Aleksandra.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još