Aleksandra Prijović objavila prvu fotografiju sa sinom: Hvala ti za najlepšu godinu

Aleksandra Prijović objavila prvu fotografiju sa sinom: Hvala ti za najlepšu godinu

Autor: | 06/03/2020

0

Aleksandra Prijović proslavlja prvi rođendan sinu Aleksandru

Za Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića 6. mart ostaće zauvek zabeležen u kalendaru najvažnijih životnih događaja. Tog dana 2019. godine rodio se njihov sin Aleksandar.  Najmlađi žlan porodice Živojinović odmah je doneo radost i postao pravi miljenik svih članova.

Danas maleni Aleksandar puni godinu dana, pa je ponosna mama objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju, uz emotivne reči koje svedoče koliko joj je sin promenio život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Mar 6, 2020 at 1:21am PST

– Živote moj, srećan ti prvi rođendan! Hvala ti za najlepšu godinu! Volim te – napisala je Aleksandra uz fotografiju na kojoj zajedno sa sinom pozira na plaži, a čestikama su se pridružile i njene koleginice.

Glamurozna proslava prvog rođendana i skupocen poklon

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Aug 18, 2019 at 3:26pm PDT


Rođendansko slavlje povodom prvog rođendana ali i krštenja Aleksandra biće održano 11. marta u jednom hotelu na Novom Beogradu,a prisustvovaće mu preko 200 zvanica.

  –Prija i Filip su već razdelili pozivnice, a i za poklon su se brzo odlučili. Otvorili su račun u banci na ime sina Aleksandra, na koji su već uplatili 30.000 evra – kaže dobro obavešten izvor za “Alo” i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on May 25, 2019 at 9:57am PDT


– Dogovorili su se da svake godine uplaćuju još novca, koji će Aleksandar moći da podigne tek kad postane punoletan – rekao je izvor, a preneo “Informer”.

Aco Pejović Aleksandrov kum na krštenju

Zbog predosećaja da će ljubav Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića biti ona prava, Aco Pejović je dobio čast da bude kum na njihovom venčanju. Oni se, kao što to i pravila nalažu , međusobno jako poštuju, a pevač će sada imati čast da krsti malog Aleksandra.

– Prijin kum na venčanju bio je Aco Pejović, a Filipov košarkaš Miloš Teodosić. Prija i Aco su veoma bliski, žive u istom kraju, svakodnevno su viđaju i još dok je bila trudna dogovorili su se da on bude kum na krštenju njenog deteta – kaže izvor i otkrio ko će zabavljati goste na proslavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Sep 12, 2019 at 1:14pm PDT


– Angažovali su zvezde “Granda” Aleksandru Bursać i Miloša Brkića ali će se mikrofona sigurno latiti i gosti među kojima će biti najviše mužičara. Prija i Pejović se otpevati nekoliko pesama, a baka Brena je naglasila da hoće da zapeva za malog Aleksandra!

Hellomagazin.rs Ata/Instagram