Aleksandar Radojičić : Svako se oko tridesete pita da li je zaista za posao kojim se bavi i gde ga to sve vodi

Aleksandar Radojičić : Svako se oko tridesete pita da li je zaista za posao kojim se bavi i gde ga to sve vodi

Autor: | 18/07/2018

0


Popularni Aleksandar Radojičić u novoj seriji Dragana Bjelogrlića “Žigosani u reketu” igra košarkaša Marka koji se susreće sa ocem kojeg nije video 27 godina.

- Drago mi je da ponovo radim sa Bjelom. Igram košarkaša Marka koji se nalazi na nekoj vrsti prekretnice u životu. Blizu je tridesete godine, karijera mu ide nizbrdo i mora da odluči da li će nastaviti da se u životu bavi košarkom i to malo ozbiljnije, ili će da se zaposli negde, jer majka želi da ga zaposli. Menadžer ga dovodi u propali klub koji želi da digne iz pepela, u kojem će trener biti Markov otac kojeg nije video 27 godina - rekao je Radojičić za Blic Puls i otkrio je kakvu je životnu dilemu imao:

- Ja sam svoje najteže scene imao u prvih 10 dana snimanja. Prva scena mi je bila kada se susretnem sa ocem posle 27 godina, kojeg krivim za to neviđanje. Što se tiče prekretnice, imao sam i ja neku pauzu u snimanju. Svako od nas ima trenutke oko tridesete godine kada se pitaš da li si ti zaista za ovo i gde to sve vodi, ali svako od nas prelomi taj period i krene još jače napred ili odustane. Ja mislim da sam krenuo još jače napred, a videćemo kakvi će rezultati biti - iskren je Aleksandar u razgovoru za Blic Puls

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević