Marko Louis: U Beogradu je sve počelo, zato je svaki koncert u njemu kao prvi

Marko Louis: U Beogradu je sve počelo, zato je svaki koncert u njemu kao prvi

Autor: | 05/03/2020

0

Talentovani muzičar Marko Louis nastavlja regionalnu turneju "Beskraj tour by Barcaffe"

Talentovani muzičar Marko Louis posle novih pesama NINANA i KRAJ, nastavlja regionalnu turneju “Beskraj tour by Barcaffe“ . Beogradski koncert je zakazan za 26.mart u Kombank dvorani.

 – U Beogradu je sve počelo i zato je svaki koncert u Beogradu kao da je prvi. Premijerno ću izvesti neke nove pesme koje očekujte na novom albumu. Imaću i divne goste, ali neka to bude iznenađenje. Prija mi ovo nestrpljenje i pozitivna trema . Vidimo se 26.marta u prelepoj Kombank dvorani – rekao je Marko Louis

Dirljiva balada „Kraj“ , zapažen duet sa Lenom Kovačević, već osvaja top liste širom regiona. Ta pesma, kao i pesma „Ninana“ će se naći na Markovom četvrtom studijskom albumu koji će se zvati „Sloboda“ i koji je najavljen za kraj godine.

Ukoliko želite da uživate u „Balkan Soul“ ritmovima ,kako publika voli da nazove Markovu muziku, požurite do gigstix prodajnih mesta ili do blagajne Kombank dvorane da na vreme nabavite karte. U svakom slučaju očekuje vas fantastična svirka sa vrhunskim muzičarima.

Marko Louis: Srbija je zemlja u kojoj se jedino isplati da radiš ono što voliš

Nekada košarkaš, danas uspešni kantautor, aranžer i stvaralac neobičnog zvuka, Marko Stojanović Louis  godinama je živeo u Nemačkoj, ali je rešio da se vrati i stvara u Srbiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25) on Feb 12, 2020 at 6:18am PST


– Za razliku od Nemačke, za mene je Srbija zemlja u kojoj se jedino isplati da radiš ono što voliš – rekao je svojevremeno za domaće medije i priznao da je jako ponosan što je sin muzičara pevača Ljubiše Stojanovića Luisa.

– Nedostaje mi tata. Voleo bih da vidim kako bi uživao sa unukom. Kakva bi mu bila reakcija, a s druge strane bih voleo da vidim šta kaže o mojoj karijeri i muzici. Verujem da bi bio ponosan. Nije mi bilo teško zbog toga. Bilo je nekoliko komentara na taj račun što mi je otac Luis, ali to je normalno. Međutim, dosta ljudi nije znalo da sam Luisov sin. Ja sam se uvek ponosio time ali se nisam hvalio – rekao je jednom prilikom za "Blic" i otkrio i da je otac umeo da ga prekori kada je muzika u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25) on Feb 12, 2020 at 1:13am PST


– Naravno, ali uvek mi na kraju naglasi da treba da uradim kako ja mislim. Znao je da mi kaže “Meni se to ne sviđa, ali uradi kako ti želiš, nemoj mene da slušaš. Ako mogu da ti pomognem, okej” –

Hellomagazin.rs Bojan Stevanović/Instagram
Tagovi: Marko Louis

Najnovije vesti