Tajna je otkrivena: Princ Hari je varao Megan Markl s ovom prelepom manekenkom? (video)

Tajna je otkrivena: Princ Hari je varao Megan Markl s ovom prelepom manekenkom? (video)

Autor: | 12/06/2019

0

Princ Hari i Sara En sreli su se na privatnoj zabavi, a potom ju je pitao za broj telefona a onda je počeo da joj šalje brojne poruke

Megan Markl nije bila jedina osoba s kojom je princ Hari izlazio na početku njihove veze 2016. godine, tvrdi autorka biografije o kraljevskoj porodici Angela Levin.

U njenoj novoj knjizi “Harry: A Biography of a Prince” navodi kako je Vojvoda od Saseksa tada imao kratku romansu s britanskom manekenkom Sarom En Meklin, piše The Express.

- Na samom početku veze s Megan Markl, Hari je odlučio da ode na sastanak s manekenkom Sarom En Meklin. Sreli su se na privatnoj zabavi, a potom ju je pitao za broj telefona. Počeo je da joj šalje brojne poruke i dogodila se kratka avantura - napisala je Angela.

Harijev prijatelj tvrdi kako su princ i Sara En sasvim različiti tipovi.

- Ona je čedna i skoro da i ne pije alkohol, pa je ispalo da su na totalno različitim talasnim dužinama. Zato je Hari bio pomalo uzdržan po pitanju veze s njom - rekao je.

Na kraju je ostao s Megan. Venčali su se u maju 2018. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Arčija Harisona Mountbatena-Vindzora.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti