Ljubavna prošlost princa Vilijama iznenađuje javnost: U koju plavokosu lepoticu je bio ludo zaljubljen (foto)

Ljubavna prošlost princa Vilijama iznenađuje javnost: U koju plavokosu lepoticu je bio ludo zaljubljen (foto)

Autor: | 05/06/2019

0


Princ Vilijam je pre upoznavanja sa Kejt Midlton bio zaokupljen drugom ženom - Emom Parker Bouls, nećakom svoje maćehe Kamil.

Novi detalji iz intime princa Vilijama cure u javnost. Navodno je u svojim momačkim danima princ bio zaokupljen jednom posebnom damom – nećakom svoje sadašnje maćehe Kamil Parker Bouls, piše dnevnik.hr.

Pre nego što je na fakultetu upoznao svoju sadašnju suprugu i majku svoje dece Kejt Midlton, Vilijam je "pikirao" Emu Parker Bouls. Prema pisanju biografa princeze Dajane Endrjua Mortona, 17-godišnji Vilijam je bio preko ušiju zaljubljen u mladu Emu.

Zanimljivo je da je Vilijam svoju tinejdžersku pažnju usmerio baš prema ovoj plavokosoj lepotici čije crte lica zaista podsećaju na crte njene tetke. Naime, njegov otac princ Čarls godinama je varao princezu Dajanu baš sa Kamil, a poznato je i da je samo nju voleo celog svog života. Uspeo je da je oženi tek kada je prošlo više od 8 godina od Dajanine nesrećne smrti, 2005.

Navodno je mladi Vil bio u romantičnoj vezi sa Emom u trenutku kad je imao samo 17, a ona već 25 godina, 1999. godine. Ema je do danas ostala bliski član kraljevske porodice, pa se često nalazi zajedno s Vilijamom i Kejt na raznim događajima i svečanostima.

Vilijam ju je, prema rečima svedoka, često zaljubljeno gledao, a ona bi pažljivo slušala svaku reč koju bi joj mladi princ uputio.

-Ponekad bi se tako zagledao u nju da bi svima prisutnima bilo neprijatno, rekao je jedan od svedoka ljubavne situacije princa Vilijama iz 1999.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: princ vilijam

Najnovije vesti