Bojana Stojković: Nisam težila imidžu domaćice i kuvarice

Bojana Stojković: Nisam težila imidžu domaćice i kuvarice

Autor: | 18/12/2012

0

Na medijsku scenu Srbije ušetala je pre nešto više od tri godine na visokim potpeticama, držeći u ruci čuvenu birkin tašnu. Bojana Stojković bavila se manekenstvom i pre udaje za golmana Vladimira Stojkovića, ali je pažnju javnosti skrenula tek kada je slavnom fudbaleru izgovorila sudbonosno "da". Njihov bračni život jedno vreme bio je glavna zanimacija tabloida, zbog čega je lepa Bojana okusila i tamnu stranu velike popularnosti koju je spontano stekla. U poslednja tri meseca oduševila je naciju svojim kulinarskim sposobnostima. Ušla je u serijal "Prvi kuvar Srbije" sa predrasudama koje prate njeno zanimanje, a nakon sedamdeset pet epizoda izašla kao pobednik i bogatija za 10.000 evra. Pored toga, Bojana od prošle nedelje u kontroverznoj emisiji "Modna policija" kritikuje odevne kombinacije javnih ličnosti, a u razgovoru za Svet ističe da će se od sada isključivo baviti modom.
Vaše učešće u "Prvom kuvaru Srbije" od početka je bilo zanimljivo i medijima i gledaocima, budući da to od vas niko nije očekivao...
- Nisam težila da steknem imidž domaćice i kuvarice, iako to u svom domu svakako jesam. Pretpostavka da se od mene u tom smislu ne očekuje mnogo činila mi je učešće u tom projektu zanimljivijim i izazovnijim. Nisam očekivala da ću toliko dugo izdržati... U nekoliko navrata razmišljala sam da napustim šou jer su snimanja bila naporna i oduzimala su mi mnogo vremena. Suprug i prijatelji nisu mi dozvolili da odustanem. Inače, pobedom sam bila više nego iznenađena. Sve vreme sam mislila da mi Marko Kon beži za korak i da je siguran pobednik.
Pratila vas je i priča da niste ravnopravni s ostalim takmičarima, te da uživate simpatije najstrožeg člana žirija Petra Gajića.
- Nijedan majstor svog zanata ne voli kada mu se šegrti suprotstavljaju. Naravno da sam bezbroj puta mogla da uđem u sukob sa Petrom. Ali to je stvar postavke. Dok sam ja svaku njegovu kritiku razumela kao indirektan savet i prihvatala ga kao autoritet, neki su to doživljavali kao atak na ličnost. Da sam svako Petrovo negodovanje podizala na određeni nivo, verovatno bih i ja umislila da se urotio protiv mene. Na njegove opaske neki su reagovali smehom, a neki svađom. Dovoljno sam zrela da uvek znam gde mi je mesto i ovo takmičenje razumela sam na sledeći način: ja kuvam, oni ocenjuju i tačka. U više navrata osetila sam nepravdu, ali sam ćutala. Petar i ja nismo se poznavali pre početka snimanja i ne vidim nijedan razlog zašto bi me izdvajao od ostalih.

Nastavak intervjua sa Bojanom Stojković pročitajte u novom broju nedeljnika SVET!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti