Adrijana Lima i Marko Jarić: Sreća zbog novog člana porodice

Adrijana Lima i Marko Jarić: Sreća zbog novog člana porodice

Autor: | 26/09/2012

0

Brazilska lepotica Adrijana Lima, koja je svet osvojila kao „Viktorijin anđeo", prošlog četvrtka je na svet donela drugo dete. Tridesetjednogodišnji supermodel Adrijana, koja u braku sa našim košarkašem, šarmantnim Markom Jarićem ima dvoipogodišnju kćerku Valentinu, dobila je još jednu kćerku. Poznati bračni par bebu je nazvao Sijena, a zanosna manekenka je radosnu vest odmah podelila sa mnogobrojnim fanovima na društvenoj mreži „Tviter“.
- Marko i ja smo presrećni što je Sijena obogatila našu porodicu, Valentina jedva čeka da dobije ulogu starije sestre - rekla je model brenda „Victoria's Secret“ koja je dan posle porođaja napustila porodilište u Njujorku. Budući da je tim lekara koji je vodio njenu trudnoću iz Njujorka, sa suprugom, našim bivšim reprezentativcem i „NBA“ zvezdom, poslednje mesece trudnoće provela je u „Velikoj jabuci“, gde bračni par ima stan.
Tridesettrogodišnji Beograđanin je čestitke magazina „Hello!“ radosno primio istog dana kada se njegova lepa supruga porodila.
- Porođaj je prošao u najboljem redu, moja supruga i beba su dobro - nije krio sreću Jarić zbog radosnog dolaska novog člana porodice.
Njegova supruga je posle dolaska njihove prve kćerke na svet nekoliko puta istakla da je materinstvo njen omiljeni „posao”.
- Najbolji posao na svetu je biti mama. Nikada nisam mislila da će mi se toliko svideti. Oduvek sam se pitala da li bezuslovna ljubav postoji. Sada znam da postoji jer je osećam - rekla je jedna od najlepših žena na svetu. Popularni bračni par ističe da se prinovi, kćerki Sijeni, najviše obradovala Valentina, koja će u novembru napuniti tri godine. Ona je tokom trudnoće slavnoj majci neprestano ljubila stomak, pokušavajući na taj način da bebi pošalje poljupce. Tokom Adrijanine trudnoće, par je želeo da se iznenadi polom prinove, pa su odbijali da saznaju da li će imati još jednu kćerku ili sina.
Kada je prirodna i uvek nasmejana manekenka upoznala atraktivnog srpskog sportistu na žurki u Los Anđelesu 2006. godine, znala je da je on „pravi“. Rekla je posle medijima da je tada „već videla sebe kako se udaje za njega i imaju veliku porodicu“. Dolaskom njihovog drugog deteta na svet ispunila je želju, a prijatelji atraktivnog para tvrde da su oni najsrećniji kada su zajedno. Nema sumnje da će harmonična porodica uživati u danima ispunjenim ljubavlju prema novom članu porodice. U blagodeti „porodiljskog odsustva“ porodica će mesecima biti okupljena u domu punom ljubavi i dečjeg smeha.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti