Tom Kruz i Kejti Holms se dogovorili o razvodu

Tom Kruz i Kejti Holms se dogovorili o razvodu

Autor: | 10/07/2012

0

Holivudski glumac Tom Kruz i njegova supruga, glumica Kejti Holms dogovorili su se o razvodu braka, manje od dve nedelje pošto je zvezda serije "Dosonov svet" podnela zahtev za razvod, prenose svetski mediji.
- Slučaj je rešen i dovogor potpisan. Radujemo se zbog Kejti i njene porodice i oduševljeni smo što će krenuti u novo poglavlje života - rekao je Rojtersu advokat glumice Džonatan Vulf.
Kruzov advokat potvrdio je da je razvod dogovoren.
- Tom je zaista srećan što je sve rešeno, a i ja - rekao je Kruzov advokat Bert Filds.
Kejti Holms (33) podnela je zahtev za razvod braka 28. juna, nekoliko dana uoči 50. rođendana zvezde filmova "Nemoguća misija". Par se venčao na glamuroznoj ceremoniji u italijanskom dvorcu u novembru 2006. godine, a kćerka Suri im se rodila šest meseci ranije.
Par i njihova kćerkica bili su miljenici tabloida i medija i delovali su srećno sve do prošlog meseca kada je Holmsova iznenada podnela zahtev za razvod. Kruz je u tom trenutku snimao novi film na Islandu i izvori bliski glumcu tvrdili su da je bio iznenađen zahtevom za razvod.
Tabloidi su spekulisali da je Holmsova šestogodišnju kćerku Suri preselila iz njihovog stana na Beverli Hilsu u Njujork, jer nije želela da Suri bude odgajana u Sajentološkoj crkvi čiji je Kruz istaknuti član.
Predstavnici i advokati para odbili su da komentarišu namere Holmsove, a par se prvi i jedini put oglasio juče zajedničkim saopštenjem u kome su naveli da pokušavaju da privatno reše celu situaciju.
- Posvećeni smo tome da zajedno kao roditelji radimo u najboljem interesu naše kćerke Suri - naveo je glumački par.
- Želimo da čitava stvar ostane u privatnosti porodice i poštujemo našu posvećenost našim uverenjima i podržavamo se međusovno kao roditelji.
U saopštenju advokata Holmsove navodi se da je par cele prošle sedmice radio na sporazumu.
Vulf je zahvalio Kruzovim advokatima na "profesionalizmu i ljubaznosti koji su doveli do brzog rešenja".
On je takođe odbio da otkrije bilo kakav detalj o samom sporazumu, uključujući informacije o starateljstvu nad Suri i alimentaciji.
Pravnici kažu da je dogovor o razvodu bio brz čak i za tako poznat i bogat par.
- Slučajevi sa toliko peripetija obično se ne rešavaju za 10 dana. Ovde je očigledno bilo reči o veoma motivisanim ljudima - rekao je njujorški advokat Pol Talbert.
On je dodao da je najverovatnije medijska pažnja usmerena na Sajentološku crkvu bila uzrok brzog dogovora.
- Niko ne pobeđuje u ružnoj i javnoj borbi, a ovde smo imali dva zabrinuta roditelja koji su shvatili da će Suri mnogo izgubiti ako razvod bude javan - rekao je Talbert.
Ovo je prvi brak Holmsove i treći Toma Kruza koji je pre nje bio oženjen glumicama Mimi Rodžers i Nikol Kidman.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti