Armand Asante: Dok snimam “Montevideo” osećam veliku ljubav

Armand Asante: Dok snimam “Montevideo” osećam veliku ljubav

Autor: | 10/07/2012

0

Poznati američki glumac Armand Asante je stigao juče u Srbiju zbog uloge koju je prihvatio u nastavku filma “Montevideo, Bog te video“ u režiji Dragana Bjelogrlića i u produkciji “Intermedia Network”.
Armand Asandte, koji u nastavku glumi američkog fudbalskog menadžera iz 1930, svoje prve scene u srpskom filmu snimio je tokom boravka filmske ekipe na Tenerifama. Nakon kratkog zadržavanja u Beogradu, Asante je otišao na snimanje u Crnu Goru, a zatim se opet vraća u Srbiju.
Odmah po sletanju na beogradski aerodrom na pitanje šta očekuje od naše prestonice Asante je ljubazno i raspoloženo odgovorio:
- Dok snimamo "Montevideo…" postoji pravi duh jedinstva i velikog osećanja ljubavi. To je ono što me je privuklo čitavom ovom iskustvu i što je ostavilo na mene utisak. Kada pomislim na Beograd, nadam se da ću to isto osetiti i u njemu.
Nastavak fudbalske sage o učešću domaće reprezentacije na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu se prethodnih dana snimao na rekonstruisanom stadionu u Paraćinu. Trenutno se snimanje odvija na crnogorskom primorju odakle se ekipa seli u Beograd, a kasnije u Trst.

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti