Isidora Bjelica: Zdravstveni problemi

Isidora Bjelica: Zdravstveni problemi

Autor: | 05/11/2011

0

Poznata književnica Isidora Bjelica nedavno je prošla kroz mučni period zbog strahovitih bolova koje su joj izazvali kamen i pesak u bubregu. Popularna spisateljica je nedavno prikazala prvu modnu kolekciju odeće „ID Esoteric“, koju je kreirala zajedno sa Draganom Grnčarski, art direktorkom modne agencije „Selekt“. Isidora je sa teškom mukom uspela da pripremi reviju, održanu na „Herbafast Fashion Selectionu“, jer je tokom finalnih priprema bila pod neopisivim bolovima.
- Dve nedelje sam bila u paklu, pod nesnosnim bolovima i dejstvom lekova. Osećala sam toliko jake bolove da je Dragana Grnčarski mislila da neću moći da izdržim sve pripreme za reviju. Hodala sam sa termoforom po gradu. Dragana mi je rekla da se posavetujem saRubenomPapijanom, jednim od najpoznatijih ezoteričkih stručnjaka u svetu, koji je posle otvorio našu reviju, da mi pomogne i da prekine agoniju reprogramiranjem bolesti. Čim sam ga pozvala, uradio mi je terapiju i bolovi su brzo prošli. Ovaj poznati Jermen, koji uspešno leči bolesti, moj je dugogodišnji prijatelj, ali je meni uvek neprijatno da uznemiravam bliske ljude zbog ličnih problema. Međutim, sada sam morala - za magazin „Hello!“ priča Isidora, koja je zbog nepodnošljivih bolova ležala u bolnici.
- Imam i kamen i pesak u bubregu. Taj zdravstveni problem muči me godinama, ali mi se bol aktivira samo kad imam neki stresni period. Devet godina nisam imala probleme, ali zato su sada bolovi bili jezivi, nije moglo da se izdrži koliko su bili snažni. Imam malo kamenje koje ne zahteva intervenciju vađenja, ali zato „bodu“ i izazivaju taj bol. Zahvaljujući čajevima, držala sam to pod kontrolom, ali taj strahoviti nalet bolova sada nije mogao tako lako da se reši. Doktori su me priključili na infuziju i dali jake koktele lekova protiv bolova. Beskrajno sam zahvalna Rubenu zbog toga što mi je rešio problem. Inače, zbog ove bolesti moram da pijem mnogo maslinovog ulja i domaće čajeve. Ipak, najbolji lek je da se napijem vode i skakućem sa toplim termoforom, kako bih aktivirala izbacivanje kamenčića. To sam i radila, pa su moje komšije mislile da sam poludela, po ceo dan sam skakutala po stepenicama u zgradi ne bih li se što pre oslobodila kamenja - kroz osmeh završava spisateljica, koja srećom više nema bolove i srećna je što su reakcije publike na njenu ezoteričnu odeću odlične.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još