Maja Nikolić: Uzbudljiv susret na letovanju

Maja Nikolić: Uzbudljiv susret na letovanju

Autor: | 15/09/2011

0

Pop pevačica Maja Nikolić provela je godišnji odmor u Grčkoj sa sinovima Novakom i Lazarom. Za dvadeset dana boravka posetili su tri grada: Porto Karasu, Neos Marmaris i Mudanji. Njeni domaćini, Tanasis Arapoglou i Eleni, koja je vlasnica elitnog restorana „Itamosi“, priredili su pevačici i njenim sinovima nezaboravan provod.
- Zaista sam očarana kako su nas naši domaćini dočekali. Obećali su nam da će nas u novembru voditi u pariski „Diznilend“ jer su jako zavoleli moje sinove. Provela sam se na letovanju kao nikada do sada - veselo sumira utiske o odmoru poznata Nišlijka koja je ovog leta putovala u inostranstvo nekoliko puta. Ipak, ovo putovanje će joj dugo ostati u sećanju zbog fatalnog susreta sa Grkom koji je ostavio jak utisak na nju:
- Moram da priznam da je ovo prvi put da sam upoznala muškarca antičke grčke lepote. Pored toga, on zrači pozitivnom energijom. Vrlo me je zaintrigirao i videćemo kako će se naše poznantvo dalje razvijati - kaže Maja koja je sa sinovima uživala u kupanju i sunčanju na plaži, ali ne i u vožnji skuterima:
- Mene skuteri ne zanimaju. Novak je najviše tražio da se vozi skuterom i ja sam mu to dopustila, ali uz nadzor. Najlepše mi je bilo kada smo sa domaćinima krstarili po otvorenom moru. Mojoj deci je to bilo dosadno, tako da smo samo nekoliko dana proveli na brodu.
Maja je na moru provodila vreme i u društvu nekadašnjeg fudbalera „Crvene zvezde“ Ivana Dudića i njegove supruge Tanje, sa kojom se dosta zbližila.
- Uživala sam u razgovoru sa Tanjom, a moji sinovi u igri sa njihovom kćerkom Katarinom. Jako se radujem što su kupili stan u Beogradu i što će sada živeti u Srbiji, tako da ćemo Tanja i ja nastaviti sa druženjem.
Na Maju i njene sinove najjači utisak ostavila je poseta čuvenoj pećini Petralona u Mudanji, gde su videli neverovatne stalaktite i stalagmite, kao i ljudsku lobanju staru skoro milion godina.
- Pronalaženje te lobanje podstaklo je arheološka iskopavanja i dovelo do novih uzbudljivih otkrića. Muzej u Petraloni ukazuje na najstarije dokaze postojanja ljudi u Evropi. Videla sam primerke najstarijih ljudskih oruđa, okamenjene delove skeleta, pramen kose, zbirku životinjskih kostiju afričkog porekla, koji su stari između pola godine i pet miliona godina. Najbitnije je to da su ovde pronađeni tragovi prve vatre upaljene ljudskom rukom - završava pevačica koja se ovih dana sprema za put u Istanbul, a krajem septembra objavljuje novi album za „City Records“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin