Ćerke princeze Ljubice i princa Mihaila posle srednje škole odlaze iz Srbije: To su naše ambicije

Ćerke princeze Ljubice i princa Mihaila posle srednje škole odlaze iz Srbije: To su naše ambicije

Autor: | 09/01/2024

0

Princeza Ljubica Karađorđević, supruga princa Mihaila, pre dve godine na svet je donela devojčicu koja je dobila ime Isidora. Tog maja mala princeza Natalija dobila je društvo za igru. Sada je princeza Ljubica u razgovoru za "Blic" pričala o životu kraljevske porodice i dvema ćerkama.

Boško Karanović

 

Princeza Ljubica navela je za Blic da je skoro razgovarala sa decom iz dijaspore, koja su je pitala gde joj je kruna i da li nosi balske haljine u svakodnevnom životu.

Pročitajte: Princeze Natalija i Isidora su nešto najslađe što ste videli, najnovije fotografije porodice Karađorević oduševile (foto)

- Deca imaju viziju kako princeza treba da izgleda i kada me sretnu u svakodnevnom izdanju, to poljulja njihovu sliku o princezi. Pokušavam da im prenesem poruku da je mnogo važnije šta čine, nego šta će obući - istakla je Ljubica.

Boško Karanović

 

Na pitanje da li su ćerke nasledile tatin karakter, Ljubica je odgovorila:

- Natalija definitivno, pogotovo tu vrcavost, Isidora je tvrdoglava, videćemo kada još malo poraste, po temperamentu su potpuno drugačije. Nestašluci su svakodnevni, tata je tu imao svog upliva.

Pročitajte: Dan kada je postala princeza - Pogledajte nikad viđenu fotografiju sa venčanja Mihaila i Ljubice Karađorđević


Ljubica je otkrila kakvu budućnost Mihailo i ona planiraju za ćerke.

- Naša namera je da srednju školu završavaju u Srbiji, a studije, da li cele ili deo, zavisno od njihovih ambicija, volela bih da u jednom momentu provedu u inostranstvu. Da bi stekle neku širinu i upoznale različite kulture i upoznale se sa drugim sistemima rada. To je važno za mlade ljude, da upoznaju svet, a da nam se onda vrate i prenesu znanje i iskustvo. To su mamine i tatine ambicije, sada šta će one odlučiti, videćemo - iskrena je princeza.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti