Poznata pevačica je sestra Dragana Bjelogrlića: Samo jednom je progovorila o njemu

Poznata pevačica je sestra Dragana Bjelogrlića: Samo jednom je progovorila o njemu

Autor: | 20/10/2023

0

Sestra Dragana Bjelogrlića je vrlo poznata pevačica

Dragan Bjelogrlić priprema se za premijeru filma „Čuvari formule”, na kom je radio dugih šest godina s timom scenarista i producenata, na čijem čelu je Vuk Ršumović.

Ata Images

 

Ovo je originalna priča o potencijalnoj nuklearnoj krizi u socijalističkoj Jugoslaviji, koja je rađena po bestseleru profesora Gorana Milašinovića „Slučaj Vinča”, a premijera je zakazana za 24. oktobar.

Ata Images

 

O Bjelinoj karijeri se mnogo toga zna, dok se njegov privatni život nešto manje eksponira. Iako je često u javnosti, i dalje postoje neke manje poznate činjenice, a jedna od njih jeste i ta da je u srodstvu s poznatim damama s glumačke i pevačke scene.

Pročitajte: Dom Dragana i Maje Bjelogrlić je sve samo ne skroman - Luksuz kakav se ne viđa ni u snovima

Naime, on je između ostalih, u srodstvu i sa Zoranom Pavić, tačnije, ona mu je sestra od tetke. Pevačica se jednom prilikom osvrnula na njihove rodbinske veze.

Ata Images

 

– Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji, to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami ‘Kad žena voli’, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – rekla je Zorana Pavić jednom prilikom.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti