Nadali smo se da ćemo imati decu, ostavio me je preko telefona: Jelena Dokić prvi put o krahu dve decenije duge veze

Nadali smo se da ćemo imati decu, ostavio me je preko telefona: Jelena Dokić prvi put o krahu dve decenije duge veze

Autor: | 25/09/2023

4

Ljubav Jelene Dokić doživela veliki krah

Jelena Dokić nedavno je objavila novu knjigu pod nazivom „Neustrašiva“, nastavak ispovesti koja je počela prvim memoarima „Nesalomiva“. U drugom delu iskreno i otvoreno govorila je o krahu dugogodišnje ljubavi sa bivšim hrvatskim teniserom Tinom Bikićem.

Getty Images

 

‒ Hvala ti što si me izvukao iz tame kada sam verovala da više nema izlaza, kada sam htela sve da okončam. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, hvala ti što si me izlečio. Srećna sam što te imam pored sebe i ne znam šta bih bez tebe. Volim te zauvek, više nego što ćeš ikad znati. Moja ljubav, moje sve – govorila je.

Pročitajte: Otac ju je tukao i branio vezu s Hrvatom - Devojčica sa slike zbog životnog pakla htela da skoči sa 26. sprata, da li je prepoznajete?

Nažalost, i najvećim ljubavima dođe kraj. Nekad velika zvezda „belog sporta“ teško je prihvatila bolnu istinu, čak je imala suicidalne misli. Kako je sada otkrila na Instagramu, postoji veliki razlog zašto je celo poglavlje u novoj knjizi posvetila raspadu te devetnaestogodišnje veze.

Instagram

 

‒ Zato što se, nažalost, većina nas u nekoj fazi života suočava sa nekom vrstom raskida. Posle svega što smo zajedno prošli svih tih godina, nisam verovala da će se to desiti meni, i nama, ali jeste. Šokiralo me je, slomilo i bacilo na kolena, toliko da sam zamalo sebi oduzela život – bila je iskrena Jelena.

Zapitala se zašto i kako...

‒ Bila sam u šoku, nisam to očekivala. Morala sam ponovo da naučim da živim, na novi način, jer nikada nisam živela sama. Osećate ogromnu tugu i gubitak jer je sve nestalo, i ta osoba, i veza, i život kakav ste poznavali.

Postavlja se uvek pitanje ko je kriv za kraj velike ljubavi.

Instagram

 

‒ Beskrajno sam krivila sebe, za veliki deo. Ne samo da morate da pronađete način da se vratite, već i da počnete ponovo nekome da verujete, da volite, da osećate da vredite. On je neverovatna osoba i uvek ću biti zahvalna za naših 19 godina. Stajao je uz mene kada niko nije.

‒ Veoma ponosna na to kako sam prošla kroz rastanak, sa dobrotom, milošću i dostojanstvom. To je takođe bio ključ oporavka. Bez mržnje, gorčine i ljutnje. Učinilo me je jačom, otpornijom, srećnijom i mudrijom.

Pročitajte: Jelena Dokić u suzama, posle 11 godina njeno srce je slomljeno - Počivaj u miru, moj lepi dečače

Jelena je u postu napisala da je o rastanku dosta pričala u jednom podkastu:

‒ Bila sam u šoku. Nadali smo se da ćemo imati decu. Ali onda mi je preko telefona, dva dana pre Božića, rekao da je gotovo. Moj um doživeo je slobodan pad. Sve je bilo tako nadrealno. Čudno. Pogrešno...

Youtube printscreen

 

 

Komentari (4)

Loading
gedža 22:11 25.09.2023
Odgovori

Jelena, dete, ne dolaze strašne oluje uvek da bi povredile tebe, neke od njih ti raščišćavaju put koji ti je sudbina namenila. Samo napred, život je unikatan događaj za sve nas, čuvaj sebe i ispuni svoje želje jer samo zdrava i srećna, usrećićeš i one oko sebe.

Duki 18:30 26.09.2023
Odgovori

Jadnica je bila ceo svoj život.Prvo ju je uništavao otac a onda i sama sebe(katastrofalnim odlukama)

Дуле 11:13 27.09.2023
Odgovori

Још увек не жели да призна да је њен отац био у праву. Боље би јој било да се покаје и да крене правим путем.

Karamba 23:33 01.10.2023
Odgovori

Napisala knjigu protiv oca koji je doveo do 4vrtog mesta u svetu sa njenih 16 godina. Sada pise knjigu protiv ZG momka koji joj telefonom javio da joj je zgodan bivši. Htela da skoči sa 26og sprata ali otkrila da se plaši visine. Kupite knjigu bre!

hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti