Sve emocije u jednoj slici: Suzana Jovanović TRUDNA, Saša je nežno grli oko stomaka FOTO

Sve emocije u jednoj slici: Suzana Jovanović TRUDNA, Saša je nežno grli oko stomaka FOTO

Autor: | 15/08/2023

0

Suzana Jovanović i Saša Popović u braku su preko dve decenije i jedan su od najskladnijih parova na javnoj sceni. Kada je upoznao buduću suprugu, prvi čovek muzičke industrije u Srbiji imao je 42 godine i status velikog zavodnika.

Privatna arhiva

 
 

‒ Čim sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela je neku vedrinu u moj dotadašnji pomalo monoton život. Nijednog trenutka nisam razmišljao da li treba da otpočnemo zajednički život. A to da sam zavodnik, to je već izvikana stvar, mislim da su tome doprineli mediji ‒ rekao je jednom prilikom Popović.

Pročitajte: Jedina zajednička slika - Pogledajte kako izgleda prvi muž Suzane Jovanović sa kojim ima sina Danijela FOTO

Venčanje Saše Popovića i Suzane Jovanović davne 1998. godine i danas se smatra jednim od najglamuroznijih, a kadrove sa crkvene ceremonije objavila je i televizija Pink. Mladoženja je imao crno odelo, dok je mlada nosila klasičnu venčanicu i veo. Kumovi su im bili Lepa Brena i Boba Živojinović, a venčanju su prisustvovali najpoznatiji pevači tog vremena: Vesna Zmijanac, Predrag Živković Tozovac...

Petar Đorđević

 

Posle venčanja, Suzana je odlučila da se posveti porodici.

‒ Nikada nisam zažalila zbog te odluke. Štaviše, opet bih isto uradila.Koleginice su mi često govorile: „Da sam na tvom mestu, da mi je Saša Popović muž, ne bih silazila sa televizije“ ‒ otkrila je pevačica u razgovoru za Alo!.

‒ Popularnost me nikada nije zanimala, pogotovo ne danas. Gledam da me u medijima ima s merom, i to ako treba nešto da prezentujem. U suprotnom, obično sam novinarima govorila da pozovu nekog mlađeg, ko tek gradi karijeru. Znam kako je meni bilo kad sam počinjala.

Pročitajte: Otac joj ima milione, a njena skromnost fascinira - Iznenadićete se čime se bavi ćerka Saše Popović

Na internetu se nedavno pojavila slika bračnog para iz mladosti, nikada viđena u javnosti. Suzana je u poodmakloj trudnoći, Saša je nežno drži oko stomaka. Nekoliko meseci kasnije porodici se pridružila ćerka Aleksandra

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti