Više nije dete: Sin Emine Jahović oduševio, Jaman je izabrao nju FOTO

Više nije dete: Sin Emine Jahović oduševio, Jaman je izabrao nju FOTO

Autor: | 27/06/2023

0

Sin Emine Jahović više nije dete

Emina Jahović i Mustafa Sandal nisu ostali u najboljim odnosima posle razvoda, ali održavaju kontakt. Prvo je ona njega tužila zbog neplaćanja alimentacije, pa je on uzvratio kontratužbom, a u međuvremenu je stigao da se ponovo oženi. U svakom slučaju, bivši par ima dva sina, Jamana i Javuza, koji su život nastavili sa majkom, ali se često viđaju sa ocem.

Cem Talu

 
 

Dečaci su od roditelja nasledili dobre gene, a očigledno i ljubav prema muzici. Stariji Jaman u avgustu će proslaviti 15. rođendan i možda ga ne biste prepoznali. Ne samo zato što godine lete... U slobodno vremo, kada ne ide u školu, tinejdžer pokazuje kako se snalazi za miks-pultom.

Pročitajte: Gledali ste je u Utisku nedelje, a niste znali da je ova ugledna doktorka rođena sestra Emine Jahović FOTO

Leto provodi puštajući muziku na festivalima, kao što je, na primer, bio događaj koji je nedavno održan na plaži u turističkom centru Akijaka. Bavi se i kajt-surfingom, sve popularnijim sportom na vodi.

 

Sebe predstavlja kao umetnika, a da li će, poput mame i tate, jednog dana zapevati i snimiti album, tek ćemo videti. U svakom slučaju, i Jaman i Javuz su pod Emininim budnim okom.

Instagram

 

‒ Pošto se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će se više posvetiti deci. Mustafi stvarno želim mnogo sreće, uvek će biti moj prijatelj i otac moje dece, ali da sam se ja bacila u provod, sinovi bi ostali po strani. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi – rekla je Emina pre nekoliko meseci.

Instagram

 

Sin Emine Jahović obožava Srbiju

Popularna pevačica je otkrila da je Jaman ‒ „potpuno naš“.

‒ On obožava Srbiju i naš jezik. Pričamo na srpskom, nisam verovala da će se to desiti. Mnogo voli Andriju Miloševića i Anđelku Prpić. Inače, ne prati turske serije i filmove, samo strane. Javuz je jutjuber i mali akademik, on se malo razlikuje.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti