Tajna porodičnog blaga: Ovu dragocenost je pokojni Arkan ostavio u amanet sinu Veljku FOTO

Tajna porodičnog blaga: Ovu dragocenost je pokojni Arkan ostavio u amanet sinu Veljku FOTO

Autor: | 18/04/2023

2

Veljko Ražnatović ponosno nosi dragocenost koja mu je ostala od oca

Na drugi dan Uskrsa porodica Ražnatović postala je bogatija za još jednog člana. Posle sina Željka, Veljko i Bogdana Ražnatović dobili su još jednog naslednika, kome su namenili ime Krstan.

Nema sumnje da je za sve njih posebno emotivan momenat bilo saznanje da je dečak rođen istog dana kada i njegov deda Željko Ražnatović Arkan koji bi, da je poživeo, danas imao 71 godinu.

Privatna arhiva

 

U vreme kad im je otac nastradao Veljko je imao četiri, a Anastasija dve godine, i skoro da ga i ne pamte. Zbog toga im je svaka uspomena jako važna, a pojedine stvari imaju i neprocenjivu sentimentalnu vrednost.

Pročitajte: Reči Arkanove majke i danas se pamte - Zavetovala je Cecu na venčanju, pevačica posle 25 godina ispunila obećanje

ATA Images

 
 

Kada se Veljko pre neku godinu ženio sa Bogdanom, uz sebe je imao sat sa lancem koji je pripadao njegovom pokojnom ocu. Taj komad nakita je Arkanu bio vrlo drag i često ga je nosio, a kada je prešao u ruke njegovog sina, on je obećao majci da će sat poneti na svom venčanju. Tako je i bilo.

Pročitajte: Arkanovo ljubavno pismo prelepoj srpskoj glumici dospelo u javnost - Prvo da priznam očinstvo, a onda da napravimo svadbu FOTO

Miloš Nadaždin

 
 
 
 

Iako Željko Ražnatović Arkan nije dočekao da mu deca porastu, niti da dočeka unuke, zahvaljujući ljubavi i poštovanju koje su njegovi najbliži nastavili da neguju, njegov duh je i danas snažno prisutan u njihovom domu.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (2)

Loading
Marija 09:09 19.04.2023
Odgovori

Zašto pišete o ljudima na margini društva? Treba da se ističu obrazovani, vredni, pošteni i iskreni ljudi.

hellomagazin.rs Privatna arhiva

Slične Vesti

Najnovije vesti