Darko Radovanović zadovoljan kako se snašao pred kamerama kao model brenda „Frateli“

Darko Radovanović zadovoljan kako se snašao pred kamerama kao model brenda „Frateli“

Autor: | 12/10/2010

0

Pop pevač Darko Radovanović celo leto proveo je radno, nastupajući duž Crnogorskog primorja. S prvim jesenjim danima, umesto da ode na odmor na neku egzotičnu destinaciju kao što je planirao, uputio se u Pulu na stomatološku kliniku. S obzirom na to da već duže priželjkuje lepši osmeh, Radovanović je rešio da slobodne dane iskoristi da svoje zube dovede do perfekcije.
- Dugo već razmišljam o tome da sredim zube. Izabrao sam kliniku u Puli ne zato što nemam poverenje u naše stomatologe, već zato što je ona jedina gde sve što treba mogu odjednom da završim. Sedam dana boraviću u bolnici. U suprotnom, sve te intervencije završio bih za tri meseca, a zbog posla toliko vremena nemam. Privodim kraju snimanje novog CD-a koji bi trebalo da se na tržištu pojavi sredinom oktobra, očekuju me promotivna gostovanja, imam zakazane nastupe, tako da sada nisam rešio da se podvrgnem toj intervenciji, ko zna kada bih se odlučio na taj korak. Što se odmora tiče, početkom juna sam uspeo da odem na desetak dana u Pefkohori, a za novembar planiram sa porodicom da odem u Dubai - kaže Darko.
Pre nego što je otputovao u Hrvatsku pevač je proslavio trideset peti rođendan. U svom stanu u Sremskoj Mitrovici priredio je večeru za suprugu Maju, kuma i nekolicinu najbližih prijatelja. Kćerka Lara je te večeri bila kod bake jer još je mala da bi prisustvovala večernjim zabavama.


- Zbog poslovnih obaveza koje sam imao u Beogradu na proslavu svog rođendana kasnio sam jedan sat, pa je supruga umesto mene dočekala goste. Ona je bila zadužena i za večeru, a poklonila mi je dugo željene bele patike. Nisam imao vremena da ih kupim, i pošto je znala da sam se „zalepio“ za njih, njima me je obradovala. Inače, za rođendane nikada ne priređujem velike zabave, osim kada je Lara slavljenica.
Pevač se nedavno oprobao i u ulozi modela. Postao je zaštitno lice kožnih jakni „Frateli“ zbog čega njegov lik krasi bilborde širom Srbije. Novim angažmanom je zadovoljan i, kaže, da se na fotografisanju za katalog i reklamni materijal fantastično proveo.
- Fotografije su urađene na Žabljaku. Ekipa je bila odlična, pravi su profesionalci, vreme nas je poslužilo tako da smo ceo posao obavili za tri dana. Iako sam se pribojavao kako će sve ispasti, jer prvi put sam se našao u ovakvoj ulozi da nešto reklamiram, pokazalo se da sam se odlično snašao kao maneken. Uživao sam u ovom poslovnom izletu. I ranije sam nosio „Frateli“ jakne koje su visokog kvaliteta i odličnog kroja - kaže na kraju Darko.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti