Ana Ivanović: Volim džentlmene

Ana Ivanović: Volim džentlmene

16/08/2012

0

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je danas joj se dopadaju inteligentni muškarci sa kojima može da razgovara o različitim stvarima.
- Volim momke koji su možda malo staromodni, sa dobrim porodičnim vrednostima i koji se dobro odnose prema ženi. Ne volim aroganciju. Volim inteligentne momke - momke sa kojima možete da razgovarate o različitim stvarima. Ako su visoki i zgodni, još bolje - rekla je Ivanovićeva za italijansko izdanje časopisa Mens Helt (Men's Health).

Ona je u izboru više časopisa i sajtova bila izabrana za najlepšu teniserku. Ivanovićeva je navela da joj prija što je vide kao seks simbol.
- Svaka žena uživa u takvom komplimentu i ja se ne razlikujem. Ali ne shvatam to previše ozbiljno, i definitivno ne vidim sebe na taj način - kazala je ona.
Ivanovićeva je rekla i da ne pridaje prevelike značaj poklonima, pogotovo na početku veze.
- Želim da vidim iskrenost, lepe manire i smisao za humor - objasnila je nekada prva teniserka sveta.
Ona je dodala da joj je sport naučio disciplini, a to joj je pomoglo i tokom školovanja.

- Jedna od najvećih lekcija koje sam naučila je da, iako je tenis individualni sport, nije moguće uspeti bez pomoći, ljubavi i podrške ljudi koji su oko vas, pogotovo vaše porodice - navela je ona.
Srpska teniserka je ponovila i da u slobodno vreme najviše voli da čita, gleda filmove i uči španski.
Ivanović je dodala i da će joj glavni cilj u narednom periodu biti "plasman u četvrtfinale nekog gren slem turnira i povratak među osam najbolje rangiranih igračica sveta".
Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin