Prijatelji Milice Todorović znaju: On je idealan dečko za nju?

Prijatelji Milice Todorović znaju: On je idealan dečko za nju?

Autor: | 22/12/2020

0

Milica Todorović je sama već neko vreme. Kako kaže, na neke priče stavila je tačku pa je pravi trenutak za nove početke. Ipak, na njenom vidiku još se nije pojavio savršeni muškarac. S druge strane, bliski prijatelji žele da joj nađu srodnu dušu i da je konačno vide srećnu.

Prema njihovim tvrdnjama, Milica Todorović i Marko Jarić bili bi savršeno kompatibilni kao emotivan par. Na tu ideju došao je njihov zajednički prijatelj kada je jednom prilikom čuo Marka kako govori da je Milica prelepa žena.

Pročitajte: Milica Todorović spremna za novo životno poglavlje - Budi mi se majčinski instinkt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

‒ Oni su oboje sami, a to je baš šteta, jer su sjajni. Nekako su spontani, vole druženje, duhoviti su, čini se da bi bili idealan par ‒ kaže izvor blizak Milici i Marku za „Scandal!“.

Ipak, problem nastaje u tome što se Milica Todorović i Marko Jarić još nisu upoznali.

‒ Sada je malo nezgodno zbog korone da napravimo neko druženje i da ih oboje pozovemo da se bar upoznaju, pa ako kliknu, super, ako ne, nema veze ‒ dodaje izvor.

Ujedno, Markov prijatelj otkrio je da su šuškanja o Markovom pomirenju sa Limom neistinita i da je sa bivšom suprugom samo dobar prijatelj.

Pročitajte: Fotografija govori više od reči - Marko Jarić ponovo voli?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

Ideja o poznanstvu i mogućoj romansi Milice i Marka ostaje za neka bolja vremena, a nama ne preostaje drugo nego da se zapitamo da li bi bivši košarkaš zaista mogao da bude srodna duša atraktivne plavuše?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram