Milica Todorović šokirala najnovijom izjavom o Petru Strugaru, da li će se oglasiti glumac?

Milica Todorović šokirala najnovijom izjavom o Petru Strugaru, da li će se oglasiti glumac?

Autor: | 16/11/2020

0

Milica Todorović i glumac Petar Strugar nisu uspeli da sačuvaju svoju ljubav, koja je preko noći buknula, ali se istom brzinom i ugasila. Ostali su u dobrim odnosima. Petar je Milici nedavno čestitao rođendan, ali je svako krenuo na svoju stranu. Pevačica je prilikom gostovanja u emisiji „Sceniranje“ pričala o bivšim partnerima, a jedino je za vezu sa poznatim glumcem rekla da je bila greška. Iskreno se dotakla svih svojih veza do sada, ali je samo za Petra imala oštriji komentar.

Naime, Milica se rasplakala kada se u emisiju telefonskim putem uključio Nenad Jovanović, njena velika ljubav i kolega iz „Zvezda Granda“.

‒ Pozdrav za sve, siguran sam da će ovo biti lepo iznenađenje, posebno za Milicu. Naša veza počela je u vreme takmičenja „Zvezde Granda“. Prvo smo bili prijatelji, podrška jedno drugom dok smo prolazili kroz stresna takmičenja, tada smo bili vrlo mladi. Zajedno smo bili skoro četiri godine i kad više nije išlo, rastali smo se prijateljski. I danas je tako. Zvala me je skoro, kad sam imao virus, pitala je da li mi nešto treba. Nije se nimalo promenila ‒ pohvalio je Jovanović bivšu devojku, posle čega je njegov sin Milici uputio poljubac i pozdrave.

Pročitajte: Milica Todorović iskreno o majčinstvu - Često se zapitam da li sam zakasnila

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

Tada se Todorovićeva rasplakala i prisetila perioda dok je bila sa Nenadom.

‒ Kad vidim klinca koliko je porastao... Inače, Nenad se oženio, pozdravljam njega i njegovu porodicu. Mi smo tada bili mladi i drago mi je što smo ostali u dobrim odnosima. Živela sam kod njih, njegova mama me čuvala kao svoje dete. Nešina sestra mi je jedna od najboljih drugarica ‒ iskreno je rekla pevačica. Njen sledeći dečko bio je Rade Kovačević, brat Saše Kovačevića. I o njemu je Milica imala samo lepe reči.

- Kod mene je sve trajalo četiri godine. Jednom mi je tata rekao: „Ti, sine, doguraš do četiri i ćao“ (smeh). Rade je predivan dečko, dobrodušan, kao i njegova porodica. Ne postoji plan kako da ostaneš s nekim u dobrim odnosima posle raskida, jednostavno se tako desi ‒ rekla Milica.

Pročitajte: Milica Todorović i glumac Petar Strugar prvi put zajedno pred kamerama

foto: printscreen youtube

Zatim je skoro pet godina bila s koreografom Milošem Paunovićem.

‒ Svakako da je veza sa Milošem uticala da profesionalno napredujem. Učio me je plesu, glumi, svašta se od njega može naučiti.

Zatim je usledilo pitanje o vezi sa Petrom.

‒ Ćao, Pero, kako si? On je sad verovatno s konjima, šta bi on mogao sad da radi. Pera i njegovi konji (smeh). Pozdrav za Peru i konje ‒ govorila je Milica kroz smeh i navela zbog čega su oni zaista raskinuli.

‒ Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni fejl (promašaj) koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to ‒ rekla je Milica. Da li se Petar slaže sa svim što je Milica rekla, ostaje da vidimo.

Pročitajte: Milica Todorović za "HELLO!" - Raskid me je slomio, a onda mi je, niotkuda, u život ušao Petar…

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Đorđe Bukvić, Miloš Nadaždin, Instagram

Slične Vesti