Zavodljiva crna haljina se neobičnim izrezom: Da li bolje pristaje Marini Gagić ili Jeleni Karleuši?

Zavodljiva crna haljina se neobičnim izrezom: Da li bolje pristaje Marini Gagić ili Jeleni Karleuši?

Autor: | 16/09/2020

0

Modni okršaj - Jelena Karleuša i Marina Gagić

Mala crna haljina definitivno je modni klasik koji više od jednog veka predstavlja „must have“ komad u garderoberu svake žene. Jednostavno se kombinuje, predstavlja spas za svaku „nemam šta da obučem“ situaciju, a uz pravu kombinaciju asesoara svaki put izgleda drugačije.

Ipak, ove sezone nastala je mala promena na modnoj sceni, pa se mala crna haljina našla u senci maksi crne haljine. Ove sezone zavodljive crne haljine do poda predstavljaju sinonim za seksepil i eleganciju, a pomenuti trend ponele su i dve prelepe žene iz javnog sveta. Naime, nedavno smo pomenuti odevni komad mogli da vidimo na Jeleni Karleuši i Marini Gagić.

Pročitajte: Ovo možete i vi: Šta je mama Jelena Karleuša poklonila ćerkama za rođendan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 25, 2020 at 12:09pm PDT


Jelena Karleuša važi za vodeću trendseterku, a svaki odevni komad koji ona ponese postaje neverovatno popularan. Ovog puta na snimanju emisije „Zvezde Granda“ ponela je atraktivnu crnu haljinu do poda, sa neobičnim izrezom na grudima. Kao uvek, diva je istakla sve svoje adute i telo, koje oduzima dah, a sve to bilo je „spakovano“ u nepogrešivo odabrano modno izdanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 14, 2020 at 11:17am PDT


Pomenuti trend ponela je i Marina Gagić, prelepa verenica Darka Lazića. Njena maksi haljina imala je duboki „V“ izrez, kao i šlic, koji pokazuje njene savršene noge. Atraktivna i prelepa, svoju minimalističku kombinaciju ukrasila je dragocenim osmehom.

Pročitajte: Skromnije ne može - Dok Ana Sević uživa na jahti, evo kakav odmor bira Marina Gagić (foto)

Iako izgleda da Marina i Jelena nose potpuno drugačije energije i predstavljaju potpuno drugačiji tip žene, odabrale su sličan odevni komad. Nas zanima vaše mišljenje:

Kojoj bolj stoji?

Jeleni, ona je živa vatra
Marini, zavodljiva sa merom

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti