Vlada Vuksanović pokazao ćerku Valentinu i srušio Instagram: Naše prvo sve!

Vlada Vuksanović pokazao ćerku Valentinu i srušio Instagram: Naše prvo sve!

Autor: | 15/12/2019

0

Maneken Vlada Vuksanović, za kojim su uzdisale mnoge poznate i nepoznate dame, koji im je slamao srca, pokazao ćerku i umalo srušio Instagram

Naš poznati maneken Vladimir Vuksanović je pre samo par dana dobio svoje prvo dete, ćerku Valentinu, koju mu je rodila njegova prelepa supruga Dahi.

Dahiana, prelepa Dominikanka, a koja se poput svog zgodnog supruga bavi modelingom, pre dva meseca je izgovorila sudbonosno da i tako zvanično postala gospođa Vuksanović, što je ozvaničila na svom Instagram profilu.

Vladimir Vuksanović obožava svoju verenicu, a prsten govori i koliko!

- Ovo je bio poslednji dan tvog boravka u mom stomaku malena moja devojčice. Pošto si se rodila, od sada mogu potpuno da uživam u tebi! - napisala je ponosna mama.

https://www.instagram.com/p/B6AlshagDZz/

Vlada je poručio da je njegova supruga njegov heroj i superžena!

https://www.instagram.com/p/B6BVYlQhhC7/

Ali, fotografija koja je umalo srušila Instagram je ona na kojoj je tata Vlada Vuksanović pokazao ćerku Valentinu.

- Naše prvo sve! - napisao je ponosni otac, ali je i bez reči njegov pogled koji je uputio svojoj kćeri ono što je oduševilo mnoge. Taj pogled prepun ljubavi i prećutnog obećanja da će zauvek biti njen zaštitnik i čuvar, moćniji je od bilo koje izgovorene ili napisane reči.

I Vlada i Dahiana su prelepi i zaista izgledaju kao manekeni iz nekog od svetskih časopisa, a njihovi osmesi govore koliko se vole dok putuju, uživaju, pa čak i kada samo ćute zajedno.

https://www.instagram.com/p/B6Ge8IlB-6I/

Inače Vladimir je do jutra slavio rođenje naslednice, uz pesmu i tradicionalno cepanje majice, ali osmeh nije skidao s lica.

https://www.instagram.com/p/B317NFzgS9V/

Dahiana dolazi iz mešovite porodice, ali je izuzetno ponosna na svoje poreklo. Uz pregršt heštagova podelila je fotografiju na Instagramu gde pozira sa mamom i bratom.

https://www.instagram.com/p/BqfixDiAvip/

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti