Iskra Brajović ostavljena uz stihove Dina Merlina?

Iskra Brajović ostavljena uz stihove Dina Merlina?

Autor: | 04/12/2019

0

Iskra Brajović, ćerka našeg glumačkog barda Voje Brajovića, sve do nedavno je bila u romantičnoj vezi s hrvatskim muzičarem Mladenom Burnaćem.

Ipak, izgleda da je ljubav na relaciji Beograd-Zagreb prestala da postoji, a iskre se ugasile. Nakon raskida s Iskrom, Mladen Burnać utehu je našao u obradi pesme Dina Merlina.

"Ne pitaj je li pravedno što nas je prekrio mrak ni to što nismo zajedno, pusti suzu, daj mi znak", stihovi su iz pesme 'Ako me ikada sretneš', koju je prepevao Mladen.

- Mogao sam da odaberem bilo koju od njegovih pesama, sve su tako lepe, ali iz ličnih razloga izbor je bila upravo ova. Pesma me je setila na bivšu ljubav. Ali sve su mu pesme prelepe i diraju u srce kao retko čije. Njegovi stihovi su duboki, životni i sami se mogu čitati kao najlepša poezija - rekao je Mladen za 24sata.hr i objasnio kako se završila ljubav s Iskrom.

- Naša ljubav je završila prijateljstvom - kaže Burnać.

Inače, s našom glumicom zaiskrilo je početkom 2018., Burnać je tad svako malo putovao u Beograd, a i Iskra je često dolazila u Zagreb. Nije hteo da kaže da li je u Merlinovim stihovima prepoznao sopstvenu, tužnu ljubavnu priču.

Kantautor je, kao da je znao sudbinu ljubavi u budućnosti, još 2008. snimio pesmu 'Bilo jednom i nikad više' u kojoj peva kako je tužno sresti bivšu ljubav koja se pravi da te ne poznaje.

Iskra Brajović nakon kraha braka ljubav pronašla u Zagrebu?

https://www.instagram.com/p/B5nYMoLJoqc/

Iskra je u jednom od intervjua za naš magazin otkrila koji “začini” su neophodni za srećan život.

- Ljubav, pre svih. Ona sve pokrene, i najmanji deo mehanizma. Onda se sve pretvori u uživanje i ništa nije teško. Kad si voljen, svejedno je obavljaš li kućne poslove ili piješ kafu na najlepšem mestu na svetu. Zračiš jednako jer nosiš sreću u sebi.

A tada je i na svoj fini način nagovestila šta je veuje za Zagreb:

- Arsen Dedić kaže: “Zagreb i ja se volimo tajno”, a ja kažem da se volimo javno.

Možda je kraju romanse između dvoje kreativnih ljudi, sem daljine, doprineo i Iskrin povratak sceni. A biti mama, glumica, voljena žena u drugom gradu, nije lako ma koliko ste sposobni i brzi.

https://www.instagram.com/p/B5OPUtOJmcA/

Iskra je u maju ponovo stala pred kamere, spremna da pokaže šta ume i koliko emocija nosi u sebi.

- Igram služavku Radmilu na dvoru Balmanovih, to je porodica koja iz Beča dolazi u Beograd da živi. Dešavaju se razne spletke, vrlo je zanimljiv lik - ispričala je tada glumica o ulozi u istorijskoj ljubavnoj priči ‘Crveni mesec’, koja je smeštena u vreme balkanskih ratova i austrougarske okupacije Beograda (1909-1915).

https://www.instagram.com/p/B4j9z4TJKGf/

 

 

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti