Iskra Brajović: Bilo bi mi neprijatno da mi otac namešta uloge

iskra-brajovic-tijana-vukovic

Poznata glumica Iskra Brajović ponovo će se naći na televiziji, ovog puta u sitkomu “Mamini sinovi”. Ćerka Voje Brajovića se nikada nije oslanjala na očevu popularnost, pa kako ističe, mnogo je teže prolazila zbog toga što nosi njegovo breme.


Vama glumcima kojima su roditelji poznati teže je da se izborite za svoje mesto jer nosite teret njihove slave. Koliko ste to osetili na sopstvenoj koži?

-Apsolutno. Baš sam rekla mami da kada bih otišla u drugi grad ili državu gde se govori naš jezik i pokucala na vrata i rekla ja sam master glume i imam toliko uloga iza sebe, da li bih mogla da dobijem neku ulogu ili da budem voditelj nekog programa, mislim da bih imala više mogućnosti nego u Beogradu. Ovde, nažalost, još imam taj rep – njen otac je taj i taj i sigurno joj pomaže – a stvarno mi ne pomaže. I onda stalno imam teret da neko misli da neko radi nešto za mene, a ne radi, ali to je nešto što 30 godina nosim, rekla je a onda i otkrila koliko joj je otac pomagao.


-Pa ništa. Mi imamo dobar odnos, ali ja sam svoj čovek. Imam svoju karijeru, a i ne bih se osetila dobro da mi sada sa ovoliko godina karijere pomaže ili namešta ulogu. Osećala bih se neprijatno – rekla je Iskra za Glossy

Hellomagazin.rsGlossyTijana Vuković/Instagram/Iskra Brajovic

Više o temama: