Iskra Brajović: Moja Ines ima dobru vilu koja bdi nad njom, a to je Milena Dravić

Glumica Iskra Brajović emotivno je vezana za stariju koleginicu Milenu Dravić koja je preminula pre dva meseca.

Ćerka barda srpskog glumišta Voje Brajovića gosotvala je na Naksi radiju i otkrila kako ju je supruga Dragana Nikolića iznenadila kada se porodila. Voditelj emisije “Mojih 50” upitao je mladu glumicu na koga je asocira Milena iz istoimene pesme Arsena Dedića, a ona je imala spreman odgovor.

– Milena je ista ona Milena na koju je mislio i Arsen Dedić, a to je Milena Dravić. Nažalost, prerano je otišla, zapravo uvek je prerano, a ona je poslednja diva srpskog i jugoslovenskog glumišta, a i meni jako draga i važna osoba u privatnom smislu, obzirom koliko su Gaga i tata bili bliski, tako je i ona bila jedan nerazdvojni deo našeg života – rekla je Iskra sa setom u glasu.

 

Ona je otkrila i kako ju je Milena iznenadila nakon što je rodila ćerku Ines.

– Kada se Ines rodila, mi nismo ni slavili niti se cepala košulja. Ja nisam ni znala da dete treba da dobije zlatni dukat i samo mi je na kuću stigao paketić u kojem je bila predivna haljina za bebe i jedna kutija a u njoj zlatni dukat. Bilo je tu i pismo Milene Dravić posvećeno mojoj ćerki. Ja to čuvam. Tada sam se osetila kao da moja Ines ima neku dobru vilu koja bdi nad njom. Sada je ta vila gore i odozgo gleda. Zato je Milena tu i uvek će biti – rekla je Iskra.

hellomagazin.rsKurirMirko Tabašević

Više o temama: