"The Frajle" i Željko Bebek zajedno u spotu:  Novo ruho vanvremenske pesme "Žuta ruža"

"The Frajle" i Željko Bebek zajedno u spotu: Novo ruho vanvremenske pesme "Žuta ruža"

Autor: | 25/09/2019

0

Posle spotova za duete "Ako je vrijedilo išta" i "Negativ" sa Vannom i Tijanom Dapčević, "The Frajle" nastavljaju ekranizaciju ostalih pesama sa albuma "Obraduj me". Na red je stigla i "Žuta ruža s Dunava", veliki hit Željka Bebeka, kojem su popularni novosadski kvartet i legendarni pevač zajednički snagama udahnuli novi život.



-Šta reći o saradnji sa Željkom Bebekom, sem da nam je velika čast što je deo našeg albuma “Obraduj me” i što smo zajedno dali neko novo ruho pesmi “Žuta ruža”. Ta vanvremenska pesma je deo nas, deo našeg podneblja, nekako smo je usvojile i prisvojile. Sa ovim aranžmanom čuje se malo i naša ravnica. Imale smo koncerte celog leta, duž cele regije, i ne postoji mesto gde se "Žuta ruža" nije pevala uglas. Zahvaljujući njoj sprijateljile smo se sa Željkom i njegovom porodicom i to je najznačajnije što nam je ova saradnja donela. Proveli smo divne dane u Novom Sadu i verujemo da ćemo uskoro ponoviti,
otkrivaju nam Marija, Nataša, Nevena i Jelena.

-Poznato je da snimanje spotova nije baš omiljena "disciplina" izvođačima, ali mi se trudimo da uvek bude zanimljivo i neobično, uvek biramo drugačije i nove lokacije. Spot su radili "Karpo media", rediteljka Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Sniman je na Petrovaradinskoj tvrđavi i na Salašu 137. Mislim da smo preneli tu emociju koju pesma nosi, tu širinu ravnice... Verujemo da će se i publici svideti. Nama ostaje da proverimo na koncertima koliko im se dopada- rekla nam je frajla Marija.

Hellomagazin.rs Karpo media

Najnovije vesti