Princ Džordž puni 6 godina, očekuje ga proslava na Karibima

Princ Džordž puni 6 godina, očekuje ga proslava na Karibima

Autor: | 20/07/2019

0

Princ Džordž, najstariji sin vojvode i vojvotkinje od Kembridža, 22. jula napuniće šest godina. Kao i do sada, mama Kejt i tata Vilijam potrudiće se da maleni plavušan dobije svu pažnju ovoga sveta i da mu i ovaj divan dan ostane dugo u sećanju.

Ove godine, maleni Džordž imaće nešto drugačiju proslavu rođendana, nego do sada.

Naime, kako piše britanska štampa, Kejt i Vilijam odlučili su da sa svoje troje mališana, Džorždom, Šarlot i Luisom, otputuju sa ostrva i to pravo na Karibe. Oni će, naravno, boraviti na posebnoj lokaciji - ostrvu Mistik, gde već godinama dolaze članovi Kejtine porodice, pa se i ovog puta očekuje dolazak njene sestre Pipe, kao i njihovih roditelja Majkla i Kerol Midlton.

Kako se Kejt i Vilijam trude da svoje mališane vaspitavaju da budu prizemni, i da poštuju male stvari, verujemo da Džordžu sigurno neće nedostajati pompezna proslava, jer je naučen da uživa u običnim stvarima, kao što su vožnja bicikla, preskakanje konopca, igranje loptom, a naročito voli dinosauruse.

Ipak, svaki roditelj voli da svoje dete za rođendan obraduje nekim posebnim poklonom, a šta će princ ove godine dobiti, ostaje da vidimo...

hellomagazin.rs guliver/getty