Cecu Ražnatović proganja opsednuti fan: Osećam se ugroženom!

Cecu Ražnatović proganja opsednuti fan: Osećam se ugroženom!

Autor: | 03/07/2019

0

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović poslednjih nedelju dana proživljava pravu dramu, a zbog svega što se dešava je morala da zatraži i pomoć policije!

Naime, izvesni O.I. je upao u cecinu kuću na Kipru, gde je proveo izvesno vreme sve dok tamošnja policija nije ragovala i izbacila uljeza iz kuće. Dok su ga privodili on se opirao i sve vreme vikao: "Zašto me hapsite, ovo je kuća moje žene!". Organi reda su shvatili da se radi o čoveku koji ima psihičkih problema, te su ga deportovali nazad za Srbiju. Međutim, tu se priča nije završila.

Kao u holivudskim filmovima gde se pojavljuju opsednuti fanovi koji progone zvezde, tako je i ovaj čovek nastavio da proganja Cecu. Kako piše Kurir, čim je sleteo on je otišao u crkveni dom kod Hrama Svetog Save, gde je tražio pevačicu!

- Sve se odigralo usred bela dana, neočekivano. Bilo je neprijatno i uznemiravajuće. Nepoznat čovek je uleteo u zgradu i počeo da viče kako je Cecanjegova žena, da je on voli i tražio je da je vidi. Obezbeđenje je pokušalo na lep način da mu objasni da pevačica nije u zgradi, da se on nalazi u prostorijama crkve i zamolili su ga da ne viče. Međutim, on se nije obazirao na to nego je bio nasilan i agresivan. Ljudi su videli da imaju posla sa psihički nestabilnom osobom i izbacili su ga iz zgrade - priča dobro obavešten izvor pomenutog lista.

Kako se dalje navodi O.I. se više nije vraćao u zgradu, ali je protiv njega podneta krivična prijava. U pitanju je građanin Srbije koji je rođen u Sarajevu. Oni koji ga poznaju kažu da je psihički bolesnik i da je zaljubljen u Cecu već dugo vremena i pokušava na sve načine da dopre do nje. Kako se dalje navodi, on je već tri puta upao u Cecinu kuću na Kipru i svaki put se brani time da je upravo ona njegova supruga i da on živi u toj vili!

Dotični na svom Instagram nalogu svaki post posvećuje Ceci i neizmernoj ljubavi koju oseća prema njoj, ali i tome da priprema svadbu!

Ceca se oglasila povodom svega što se dešava u izjavi koju je dala za Kurir:

- Da, čula sam šta se dogodilo i to nije ni malo prijatno. Ta vest me je veoma potresla. Osećam se ugroženom, ali verujem da će se situacija smiriti i da će taj čovek shvatiti da je neprimereno to što radi - rekla je Ceca.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti