Bojana Barović hitno traži savet: Skeptična sam da će to baš tako lagano sve proći! (foto)

Bojana Barović hitno traži savet: Skeptična sam da će to baš tako lagano sve proći! (foto)

Autor: | 21/02/2019

0

Bojana Barović i Nikola Rokvić broje dane do trenutka kada će njihova porodica dobiti još jednog člana, a njihova mezimica Lena dobiti brata.

Bojana je osmislila divan način kako da Lenu pripremi za prinovu u kući, kako da zajedno s njom prođe kroz fazu deljenja majčinske ljubavi, koja za neku decu koja su posebno vezana za roditelje, ume da bude jako stresna.

Divnom fotografijom i rečima koje je uputila, Bojana je otkrila svoj originalan način na koji to radi, ali i strah da neće sve biti baš kao što je zamislila, te je zatražila savet:

- Svi koji nas znaju, znaju koliko je Leni vezana za mene (da ne kažem posesivna) zato je pred nama ogroman zadatak da joj dolazak brata olakšamo i približimo na sve moguće načine. Grlimo bebu svaki dan, slažemo zajedno njegovu odeću, pripremamo krevetac, a imamo i par beba lutki na kojima vežbamo menjanje pelena, hranjenje itd. Za sada mogu reći da je ona jako srećna što će dobiti batu, a ja i dalje malo skeptična da će to baš tako lagano sve proći... Spremamo i poklon od bate veliki, a vi dragi moji ako imate neki predlog, ideju ili trik koji je kod vas upalio pišite značiće nam - poručila je Bojana i pozvala mame sa više iskustva da joj daju savet.

To možete i vi učiniti ispod posta na našoj Fejsbuk stranici, podelite vaše iskustvo i priču, sigurno će nekoj mami značiti da čuje kako da se postavi u sličnoj situaciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Feb 21, 2019 at 12:46am PST

hellomagazin.rs/m.g. Miloš Nadaždin

Najnovije vesti