Princ Vilijam kakvog do sada niste videli: Kecelja, šargarepe i kutlača u ruci (foto/video)

Princ Vilijam kakvog do sada niste videli: Kecelja, šargarepe i kutlača u ruci (foto/video)

Autor: | 14/02/2019

0

Princ Vilijam sem svojih redovnih državničkih dužnosti i posete različitih zemalja, ne zanemaruje humanitarni rad, posebno kada se radi o pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Još davne 1993 godine njegova majka princeza Dajana je po prvi put povela Vilijama i Harija u humanitarni centar "The Passage" koji pomaže beskućnicima da dobiju topao obrok, a od tada je rad u ovom centru za obojicu postao nešto čemu su se rado odazivali, pa čak odlazili da pomognu i bez poziva, već kada bi imali slobodnog vremena.

Mik Klark, izvršni direktor centra "The Passage", pridružio se Vilijamu dok je s kutlačom sipao sos sa mesom na pastu, našalivši se sa klijentima: "Dali smo mu šansu da se oproba".

Vojvoda, koji je već odavno stekao iskustvo u ovakvom poslu, pa i u nedavnoj poseti centru Sent Vinsent u Vestminsteru, kroz smeh je odgovorio na ovo zadirkivanje: ‘Da, vidi kako mi ide.’

Jedan od radnika je uzeo šargarepu od Vilijama dok su ih čistili, na šta ga je princ upitao: ‘Zar ne brineš da ćeš tako ostati bez kože na prstima?’ Na šta mu je čovek nonšalantno uzvratio: ‘Ma ne, radim ovo već dugo".

Vojvoda se sjajno uklopio i sa uživanjem i uz osmeh posluživao korisnike centra, puneći im činije mesom, ali i vegeterijanskim špagetama bolonjeze.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: princ vilijam

Najnovije vesti