Tužno sećanje na srećne dane: Povodom 26. godišnjice braka Iman se prisetila voljenog supruga

Tužno sećanje na srećne dane: Povodom 26. godišnjice braka Iman se prisetila voljenog supruga

Autor: | 25/04/2018

0

Iako je, u januaru 2018., obeležena druga godišnjica otkako je preminuo legendarni pevač Dejvid Bouvi, uspomena na njega ne bledi.

Na svom Twitter profilu, jedna od supermodela 90-ih, Iman Abdulmajid, objavila je fotografiju iz prošlosti - sa svog venčanja. Reklo bi se, slika kao slika, ali sve ima drugačije značenje kada je poznato da je njen suprug bio nikada prežaljeni Dejvid Bouvi, s kojim je, da je još živ, u utorak 24. aprila trebala da proslavi 26. godišnjicu braka. 62-godišnja Iman zato je na svoj način obeležila taj poseban dan.

Građansko venčanje održano je 1992. godine u švajcarskoj Lozani: Dejvid Bouvi bio je elegantan u crnom odelu, dok je Iman, umesto venčanice, takođe obukla odelo, ali u beloj boji.

Bilo je to intimno venčanje, nedaleko od njegovog dvorca, kojem je, osim njih, prisustvovalo tek dva svedoka, kao i matičar. O njemu se saznalo tek nedelju dana kasnije, a nekoliko meseci posle proslavili su venčanje u Firenci, gde su pristigli njihovi najbliži prijatelji i porodica.

Објава коју дели Athina (@athinabowie) дана 11. Апр 2018. у 12:03 PDT

 

Dejvid Bouvi je preminuo u januaru 2016. godine, pošto se u tajnosti borio s rakom jetre. Posle njegove smrti, Iman se povukla iz javnosti, i trebalo je da prođe nekoliko meseci da uopšte izađe iz svog doma.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: dejvid bouvi iman

Najnovije vesti