Emina Jahović stavila tačku na spekulacije: Nema ništa od pomirenja sa Mustafom

Emina Jahović stavila tačku na spekulacije: Nema ništa od pomirenja sa Mustafom

Autor: | 04/04/2018

0

Pevačica Emina Jahović  pre gotovo dva meseca objavila je da se razvodi od turske zvezde Mustafe Sandala posle deset godina braka.

-Nakon 14 godina zajedničkog života i deset godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Zbog brojnih napisa u srpskim i turskim medijima naslućivalo se da razvod ne teče glatko, te i da nije izvesno kome će pripasti starateljstvo nad sinovima Jamanom (10) i Javuzom (6) .

Ipak, nije mali broj onih koji su se nadali pomirenju slavnog para,a nada da će opet biti zajedno podgrejane su pre nekoliko dana kada su se oboje pojavili na utakmici na kojoj je igrao njihov sin. Pred kamerama emisije "Ekskluzivno" Emina je otkrila da od pomirenje, ipak, nema ništa.

- Što se tiče pomirenja, nismo se pomirili. Nema ništa od toga. Čas nas svađaju, čas nas mire. Sve je kao što je i rečeno u mojoj objavi na "Instagramu"- još jednom je potvrdila razvod.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanovic/Instagram

Najnovije vesti