Da li je božićna fotografija Donalda i Melanije još jedan dokaz problema u braku?

Da li je božićna fotografija Donalda i Melanije još jedan dokaz problema u braku?

Autor: | 27/12/2017

0

Otkako je Donald Tramp postao predsednik SAD-a, sve što radi je pod lupom javnosti, a posebno njegov bračni život s nekadašnjom slovenskom manekenkom Melanijom Tramp.

Donald i Melanija Tramp punili su naslovne medija prve godine u Beloj kući. Tramp je tokom prvih 11 meseci svog mandata skupio brojne neprijatelje zahvaljujući svojim nepromišljenim izjavama, a javnost je veliku pažnju pridavala njegovom odnosu sa suprugom.

Naime, mnogi misle da brak Donalda i Melanije nije nimalo bajan, a kao potvrdu svoje teorije (osim sto drugih incidenata), pronašli su i u fotografiji koju je prva dama objavila na društvenim mrežama. Na njoj supružnici sede u sobi optočenoj zlatom ispred božićne jelke, jedno drugome okrenuti leđima, kako telefoniraju.

- Predsednik i ja pomažemo deci da prate put Deda Mraza. Svima želimo divno Badnje veče - napisala je gospođa Tramp uz fotografiju.

Njihova božićna fotografija nije mnogima delovala simpatično upravo zbog toga što supružnici nisu pokazali nikakvu prisnost. Mnogi su se prisetili bivšeg predsednika Baraka Obame koji je sa suprugom Mišel uvek slao tople poruke.

Korisnici društvenih mreža ubrzo su počeli da se rugaju Trampovima.

“Ah, govor tela. Toliko ljubavi među njima…”, “Bračni problemi? Ova fotografija vredi više nego 1000 reči”, nižu se komentari.

Neki su prebacili predsedniku i da brine samo o bogatim građanima.

“Jeste li zvali i decu koja su ostala bez zdravstvenog osiguranja ili samo onu bogatu?”, napisao je jedan tviteraš.

Pogledajte i božićnu čestitku koju je objavio predsednik:

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Najnovije vesti