Kristina Bekvalac: Trudnoća je, zaista, dar i blagoslov za svaku ženu

Kristina Bekvalac: Trudnoća je, zaista, dar i blagoslov za svaku ženu

Autor: | 25/05/2017

0

Stilistkinja i vlasnica modnog Brenda Hide & Seek, Kristina Bekvalac je govorila je o svojim trudnoćama i majčinstvu. Trudnoća sa sinom Noom prošla je brzo, bez teškoća, pa je na svet, 24. aprila, donela zdravog dečaka.

- Drugu trudnoću ću pamtiti po tome što nikada u životu nisam imala više energije, snage i volje. Bila sam veoma raspoložena i vedra i samo nekoliko dana pred kraj mi je bilo malo napornije, ali sam se trudila da to zaboravim i tako je i bilo.

Razlika između ćerkice Petre i sina Noe je nešto malo više od osam godina, a prelepa mama kaže da su se trudnoće, po mnogo čemu, razlikovale.

- Obe sam podnela lako – baš kao i porođaje, ali sam definitivno, tek sada, sigurna da su drugačije trudnoće ukoliko nosiš muško ili žensko dete. Sa Petrom sam se dosta promenila fizički, dok u ovoj trudnoći, sa Noom, to nije bio slučaj. Štavise, dobijala sam pohvale da izgledam još lepše nego inače.

Kristina Bekvalac: Naš tata uveliko kuje planove za unukovu fudbalsku karijeru

Kristina ističe da nije uvek lako, ali da ne postoji ništa na svetu što bi moglo da zameni majčinstvo i ljubav koju ono donosi.

- Trudnoća je, zaista, dar i blagoslov za svaku ženu. Koliko god da je nekad naporno, to se sve zaboravi kada u rukama držiš svrhu svog postojanja, a to su za mene moja deca. Trebalo mi je vremena da se naviknem na činjenicu da ću roditi sina jer su u našoj užoj familiji sve žene.

Mnoge mame kažu da su osećale kojeg je pola njihova beba i pre nego što je doktor to potvrdio na ultrazvuku.

- To je istina u mom slučaju. To je osećala i moja okolina. Doduše, svi smo želeli da bude dečak, a pogotovo moj suprug i otac. Noa je, definitivno, u našu familiju uneo drugu energiju i svi smo presrećni zbog toga.

Prvi put je bila trudna u dvadesetim, a drugi put u tridesetim godinama. Kaže da godine nisu uticale na njeno drugo stanje.

- Smatram da bi u trudnoći trebalo da se ponašamo onako kako se stvarno osećamo, naravno ukoliko ginekolog da procenu da je trudnoća bez rizika. Imala sam sreću da su moje obe trudnoće bile takve i da sam imala tu privilegiju da živim potpuno normalan i aktivan život.

Tokom trudnoće je imala devojačku liniju, pa su najčešći komentari bili da izgleda kao da je samo ”progutala loptu”.

- Nije sve baš kao što izgleda. Nisam vodila računa o ishrani u smislu da sam se lišavala bilo koje vrste hrane. Trudila sam se da se hranim zdravo da vežbam, ali i da udovoljavam sebi i častim se određenom vrstom ”nedozvoljene” hrane. Ugojila sam se nekoliko kilograma više od onoga što smatraju da je “školski”, ali evo, već se polako vraćam u svoju staru formu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Najnovije vesti