"Odbio platu o kojoj može samo da sanja": Zoran Kesić ostaje na B92

"Odbio platu o kojoj može samo da sanja": Zoran Kesić ostaje na B92

Autor: | 09/03/2017

0


Zoranu Kesiću, voditelju emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", Bogoljub Karić je ponudio "ogroman honorar" da postane jedno od lica BK televizije koju pokreće. Zoran Kesić je ponudu ljubazno odbio i nastaviće da vodi emisiju na TV B92.

Nova sezona počinje u subotu 18. marta i, po svemu sudeći, predlog Bogoljuba Karića nije bio dovoljno jak argument za Zorana Kesića da napusti Devedesetdvojku sa kojom ima i ugovor koji traje do kraja godine.

Zoran Kesić: Porodica je neuporedivo uzbudljivija od momačkog života

Bogoljub Karić je Zoranu Kesiću ponudio "ogromnu platu, o kojoj je ovaj voditelj mogao samo da sanja", piše "Blic". Bogoljub Karić, vlasnik BK TV, koja je nekada bila najbolja i najgledanija TV stanica u Srbiji, potvrdio je da je zvao Zorana Kesića.

- Tačno je, čuli smo se telefonom i ja sam ga pozvao da pređe na moju televiziju. Zasad nisam dobio konkretan odgovor od njega. Nije ni pristao, ni odbio ponudu. Čekam ovih dana da mi se javi. U međuvremenu, planiram da pozovem još voditelja i novinara, jer želim da na BK ponovo okupim najbolja TV lica. Da budemo jaki i najbolji, kao što smo nekada bili.

Zoranu Kesiću nagrada "Pravi muškarac"

"Krugovi bliski Zoranu Kesiću" tvrde da je popularni voditelj odlučan da ne želi da ide na BKTV.

- Prijatelji i porodica ga podržavaju u odluci da ne ostavlja svoju ekipu na TV B92. Kesića je poziv Bogoljuba Karića iznenadio, ali je ipak odlučio da ostane tu gde jeste - kaže neimenovani izvor blizak voditelju.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!
Tagovi: zoran kesić

Najnovije vesti