Nije želela da saznaju iz medija: Nina Radulović upoznala roditelje s novim dečkom

Nije želela da saznaju iz medija: Nina Radulović upoznala roditelje s novim dečkom

Autor: | 04/02/2017

0

Dva meseca nakon što se i zvanično razvela od Branislava Lečića, s kojim je bila šest godina u braku, Nina Lečić je roditelje upoznala sa svojim novim dečkom, teniserom Filipom Krajinovićem.

Budući da se već nedeljema piše o njenoj vezi sa Krajinovićem, ona je rešila da Filipa upozna sa svojim ocem i majkom.

- Nina je oduvek imala iskren odnos sa roditeljima, posebno sa svojom majkom, koja joj je danas najveća podrška. Kako nije želela da roditelji iz medija saznaju sve o njenoj novoj vezi, rešila je da ih upozna. Njima je najvažnija sreća njihove ćerke, pa se nisu preterano bunili zbog ove njene odluke - otkrio je za Blic izvor blizak Nini i dodao je da je uz Filipa, ona uspela da brže prebrodi razvod.

 

- Trebalo joj je malo vremena nakon što se rastala od Leke da prihvati činjenicu da će biti sama. Ipak, celu situaciju je uspela da prebrodi uz Filipa, koji joj je u tom trenutku bio velika podrška. Kako se njih dvoje poznaju odranije i družili su se, vremenom je prijateljstvo preraslo u nešto više - kaže jedan od Nininih prijatelja.

 

Sa druge strane, nakon što je zajednički stan na Dedinju ostao Nini, Branislav Lečić se posle razvoda preselio u svoj momački stan u centru Beograda.

- Leka ima nekretninu u centru grada gde je živeo nakon razvoda od prve supruge, i sada se ponovo vratio u taj stan. Sa Ninom ima odličan odnos, sina viđa kad god se dogovori sa bivšom ženom i njih dvoje odlično funkcionišu - navodi izvor blizak Lečiću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti